Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM

Marco

/ #4883 Re: Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

2013-07-31 10:35

#3: Jarda Jaklovský - Co nášim dětem duch nereformované KSČ předá dobrého?

Prosím vás, nevzhledná paneláková ghéta jak se tu píše komunisti nevymysleli ale zakoupili na to licenci s Dánska. Byl to projekt západu, takže neustále tvrdit něco takového je lidská blbost..Tehdy potřebovali dát bydlení 250000 rodinám, samozřejmě to byla pětiletka za kterou se to skutečně zvládlo a ty byty dostal každý za hubičku co vím. V téhle zemi se úmyslně zamlčují a zkreslují dějiny, pořád se vykládá o komunistech ale proč se dostali k moci a co tomu předcházelo ani zmínka, jak se za první republiky střílelo do dělníků, kteří se odvážili stávkovat a vyjádřit tím nedůstojné podmínky svého života, byli to desítky néli stovky případů, kdy zbytečně zemřelo několik dělníků jen proto aby majitel továrny ušetřil pár korun, kolik lidí žilo s dětmi na ulici dokud pohár hořkosti nepřetekl. Pravice byla jako vždy rozhádaná(peníze moc nestmelují) a jeden skandál neodvolatelných poslanců střídal druhý. Vzpomínám si jak po nevydařeném atentátu 08.01.1919 na Karla Kramáře prohlásil tento politik, že kdyby měl každý v kapse takový pakl bankovek jako on, kulky se bát nemusí(kulka zasáhla jen peněženku). A co myslíte, že na to lid v době, kdy spousta lidí nemělo ani na chleba? Samozřejmě že lidu došla trpělivost, nenažraný kapitalismus 1.republiky si pod sebou podřízl větev sám, jako to dělá i dnes a komunisti mu dali už ránu jen z milosti...

A nyní otázka na všechny, co dal dnešní systém dětem víc???

A nejprve se zamyslete kolik dětí už umřelo, mohu vzpomenout případ mladíků, kterým nestačilo vyhodit kamarádku jen z okna ale museli ji ještě šlapáním na hlavu dorazit nebo umlácení učitelé k smrti. Spojte si všechny kauzy, nemám čas to rozepisovat a pak se zamyslete jestli jste vy, vychovaní v době socíku stejní???!!! Pokud zde chcete USA nebo i Německo, kde vlítne děcko do školy a vystřílí celou třídu, můžete se tímto stylem těšit, že se tak jednou stane a nebude to dlouho trvat, jelikož ti super vychovaní studenti nemají žádné zábrany, natož morální ale abych zas nekřivdil, spoustu si toho nese tato doba sama o sobě ale bylo to tu před r 89??? Báli jste se tehdy o své děti,když si hráli na ulici??? Kolik vysokoškoláků-ček hraje v pornu??? Není už každý zkažený už jen tím, že za prachy udělá úplně vše???

Úplně naposledy jsem si vzpomněl, že mám kamaráda,který učí dnešní děti jak mají spolu komunikovat a vycházet spolu. Pardón Vážení ale tohle bylo za socíku automatické a učit nás nikdo jak se bavit s kamarádem nebo jak se chovat ve společnosti jako takové nikdo nemusel, dalo by se říct daleko víc proti než pro tuto petici a výsledek odpovídá o většině se zdravým rozumem.