Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

MIP

/ #3881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

2013-07-07 07:19

#3873: - Re: Re: Re: Re: Re: Speciál pro soudružku rozhoďnožku Jejdu, učitelku-komunistku

Že skvělá teorie a filosofie marxismu-leninismu i s celým předvojem dělnické třídy, komunisty, je relikt pravěku (když její zločinnost pomineme), dokazuješ výborně, Dědku vševědku. Se svým "soudruhem" jsi, jak je vidět, ustrnul ve XIV. století (a i to je pokrok, normálně komunismus pochází z myšlenkového prostředí pravěkých lidožroutů).

Znáš všchno, přečti si na téma "soudruh" Wikipedii:

"Slovo je slovanského původu a znamenalo nejprve společník, druh ve společné věci. Význam slova se ale posunul v době komunistického režimu v Československu, kde byl nejen obvyklým oslovením mezi příslušníky komunistické strany, ale také povinným oslovením ve služebním styku, což novější jazykové slovníky označují za HLAVNÍ významy a původní nezmiňují" (asi jsi četl jen ty starší slovníky ze XIV. století).

A dále: " ve tvorbě po roce 1989 však bývá předmětem humoru a ironie" (to oslovení "soudruhu").

Já ho pak používám (už jsem zde vysvětlil jednou, čti mne pozorněji, když mne chceš poučovat !) jako nadávku a výraz nejhlubšého opovržení, naprosté neúcty....

Ale i kdybych ho použil jako OSLOVENÍ (ty komunistický osle !), tak to neznamená, že se považuji také za soudruha. Když ti řeknu komunistický vole, rozhodně nemůže nikdo říci, že i já jsem komunistický vůl (dobytek - podle komunistů - třeba, sprosťák, jistě, ale to je jen věc názoru. A v názoru, co je SKUTEČNÁ sprostota, nejen verbální, se s komoušem ovšem nikdy neshodnu).

Doplň si vědomosti, Rudý dědku vševědku, poučování ti nějak nejde, je toho na tebe asi moc. Možná bys také potřeboval osvěžit kyslíkem na Alpě.