Petice za obžalobu tunelářů a vymáhání škod jimi způsobených.


Nepřihlášený uživatel

/ #54

2013-07-01 20:33

Budoucí příznivci strany RAS (sice nás předběhl otec Davida Ratha, který dostal krycí jméno RAS v StB, ale to nás nezastaví při sjednocování antikomunistů!) protikomunistického, proticigánského a protibyrokratického zaměření! Skončete se starými zkorumpovanými strukturami, které zbohatly na chudobě ostatních. Podepište, prosím, petici nutnou k založení této strany:
http://jednej.cz/petition.php?id=1805

RAS - Revoluční Antikomunistická Strana – Dle Komunistů, Ale Proti Nim: Za Opravdovou Revoluci, Nové Znárodnění A Pak Privatizaci, Ale Bez Nich. Revoluční Antikomunistická Strana Ideově Svobodná a Totálně Antibyrokratická (Pro Evropu Bez Těchto a Černých Příživníků)
Hlavním úkolem strany je sjednotit antikomunisty a odstranit staré struktury, které přes 20 let parazitovaly v naší zemi.
Je důležité spojit všechny síly, které objevily spojitost mezi dnešním katastrofálním hospodářským, politickým a morálním stavem naší společnosti a tím, že díky Klausovi a spol. zůstaly zachovány staré pořádky - vč. zákonů (aby se staré struktury mohly dál obohacovat), komunistů na soudech a policii (aby staré mafiánské struktury nemohly být potrestány)!!!! Proto Klaus nechce jednotnou Evropu - jeho mafiáni by ztratili moc! Nenecháme se dále stahovat do bahna těmito živly! Jsme nezkorumpovaní lidé, nezkažení komunizmem a používáme zdravý selský rozum.
Petici alespoň jednoho tisíce občanů, kteří požadují, aby strana nebo hnutí vznikly. Každý uvede své jméno a příjmení, rodné číslo (rozdíl oproti petici dle petičního zákona!), bydliště a podpis.