Petice proti vystěhování obyvatel z ul. Přednádraží


Nepřihlášený uživatel

/ #17 Re: Re: dodatek

2013-05-08 20:49

#15: malcom - Re: dodatek 

 

Pokud vím, tak většina z nich byty zadarmo dostala. A byly to pěkné, standardní a mnohdy i nadstandardní byty. To, že si je většinou dokázali zničit, za to může kdo - barva jejich kůže? Už za socialismu  kolovaly historky o vybydlených bytech o spálených parketách. A tehdy byla dokonce povinnost pracovat. Tak kde je problém -  v barvě kůže?

Barva kůže někoho nutí vybydlovat pěkné byty?Jak je možné, že někdo dokáže prodat z vlastního bytu radiátory do sběrny, že dokáže topit dveřmi a nebo částí krovu z vlastního domu. Proč někdo kálí do vlastního sklepa?K tomuto všemu dotyčné nutí barva kůže?

 A o té bídě, pokud má někdo na chlast, herny, benzin cigarety, tak žije v bídě? A kdo to těmto lidem financuje, vedle toho, že jim financuje zdravotnictví, bydlení, důchody, jídlo, ošacení a to mnohdy i značkové?

Tomu říkáte rasismus, tomu říkáte diskriminace?

Ano jedná se o diskriminaci, ale diskriminaci těch co pracují a nedobrovolně významnou část svého výdělku musí odevzdat, však víme na co. A za toto všechno se dočkají pouze výčitek, nadávek a obviňování z rasismu a diskriminace. Není zde něco špatně?