Petice proti obsazení resortu školství Jihočeského kraje KSČM
Nepřihlášený uživatel |
/ #4126 Re: Jak to vidím já2013-02-23 13:33Vidím, že stránky této diskuse snesou opravdu úplně všechno, takže si dovolím také přispět svým názorem. Vždy ráno (no ráno, po desáté), když předjede šofér s jednou z mých limousine (většinou Mercedes Benz) před jednu z mých vil (nic moc velkého, vnější vytápěný a vnitřní padesátimetrový bazén, tenisový kurt, vinotéka a podzemní bar, posilovna velká jako menší tělocvična, 18 pokojů, 6 koupelen, všechny s vířivkou.....), vyjdu na chodník a musím překračovat nebo rovnou odkopnout mrtvoly bezdomovců, kteří tam zemřeli minulou noc (vždy si umiňuji, nezapomenout si stěžovat na radnici na lemplovsky prováděný úklid). Do práce (tunelovat, jsem typický tunelář, a jak se říkalo: "Jsem tunelář a kdo je víc !") jezdím oklikou, kolem Pracovního úřadu. Náladu po ránu mi vždy zvedne, když vyhazuji zbytky od snídaně (kaviár a podobně) z auta a pozoruji, jak dlóuhatánská fronta nezaměstnaných, stojících dlouhé hodiny před úřadem, se na to vrhá. To je pohled pro bohy! Někteří, hladem již zcela zesláblí, padají, druzí po nich šlapou.... To se mi pak jede do práce hned radostněji. A cestou přemýšlím, z kolika zaměstnanců udělám nezaměstnané. Nejraději samozřejmě ze všech, ale koho bych pak vykořisťoval, že? To jsou nejhezčí chvilky dne. Pak už jen korumpovat nějaké ty státní zakázky, podvodně čerpat dotace, tunelovat....samá rutina, nic zajímavého. Když se něco zvrtne, zavolám právnickou kancelář Vojty Filipa, ten za peníze udělá všechno. Já se divím, co se někomu dnes nelíbí. Samozřejmě, někteří lidi remcají, lepší by bylo mít zaměstnance organizované v ROH a hlídané závodní stranickou organizací, vycvičené, že ani nemuknou a ještě si dají závazek, ale člověk zkrátka nemůže mít hned všechno. |
|
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
PETICE za přejmenování Moskevské ulice v Karlových Varech na počest Jiřího Bartošky
Trest členům gangu týrající zvířata v Číně
Výzva vládě k zabezpečení urgentní humanitární pomoci Gaze a dosažení dohody o příměří
Výzva Radě ČT k odvolání generálního ředitele ČT Jana Součka
Sky Shield pro Ukrajinu - otevřený dopis předsedovi vlády České republiky
Výzva vládě Pomoc pro 100+100 dětí z Gazy
Deklarace zastání se srnčí zvěře
Petice za zabavení majetku ruského teroristického státu v ČR
Petice za ochranu Kunratického lesa pro lidi
Chcete něco změnit?
Bude-li člověk mlčet, nic se nezmění. Autor této petice se rozhodl něco změnit a jednat. Uděláte to samé? Zahajte sociální hnutí vytvořením petice.
Vytvořte vlastní peticiDalší petice, které by vás mohly zajímat
SAVE STALIN
2676 Vytvořeno: 2025-06-24
PETICE ZA DOŠETŘENÍ ZMIZENÍ ALEXE BURKOVA
577 Vytvořeno: 2025-06-26
ŽÁDÁME VYŠŠÍ TRESTY ZA TÝRÁNÍ ZVÍŘAT
132610 Vytvořeno: 2025-02-11
PETICE ZA ZRUŠENÍ POVINNÝCH TELEVIZNÍCH A ROZHLASOVÝCH POPLATKŮ
26731 Vytvořeno: 2021-12-22
Petice za zachování kulturního prostoru STALIN na Letenské pláni
253 Vytvořeno: 2025-06-25
Petice za záchranu rozjetého projektu zubní kliniky v Lokti
102 Vytvořeno: 2025-06-25
Otevřený dopis adresovaný vedení Slovanského gymnázia Olomouc na podporu Mgr. Silvie Langerové
158 Vytvořeno: 2025-06-25
PETICE ZA ZLEPŠENÍ PODMÍNEK NA WORKOUTOVÉM HŘIŠTI V HABARTOVĚ
62 Vytvořeno: 2025-06-29
Deklarace zastání se srnčí zvěře
2882 Vytvořeno: 2024-08-23
„Pomozte nám zajistit bezpečný přechod pro zrakově postižené v centru města.“
45 Vytvořeno: 2025-06-29
PETICE ZA UZAVŘENÍ SMLUVNÍHO VZTAHU - NEUROLOGIE MIŠTRÍKOVÁ - PACIENTI
39 Vytvořeno: 2025-06-27
Petice proti výstavbě soustavy větrných elektráren na Žulovsku a Javornicku.
2032 Vytvořeno: 2025-05-15
Petice za zachování sdílených elektrických koloběžek v Praze a nastavení vhodné regulace
345 Vytvořeno: 2025-04-30
Vraťte Rosťu!
32 Vytvořeno: 2025-07-01
Petice za zachování Paní učitelky Šamonilové Moniky, která učí ES 2 na Střední odborné škole Třineckých železáren
32 Vytvořeno: 2025-06-28
Petice za zpřísnění podmínek pro podmíněné propuštění pachatelů zvlášť závažných trestných činů
759 Vytvořeno: 2025-05-04
Požadujeme odstranění nadměrného a dlouhodobého znečišťování ovzduší společností SAGE ve Strakonicích
347 Vytvořeno: 2025-04-29
Voda pro zubry a divoké koně
20207 Vytvořeno: 2023-06-06
Petice za zrušení povinnosti platit poplatky České televizi a Českému rozhlasu a za ukončení jejich veřejnoprávního statusu
22 Vytvořeno: 2025-07-01
Petice za návrat šesti dětí z Plesné domů – proti rozhodnutí OSPOD a soudu v Cheb
22 Vytvořeno: 2025-06-27