Petice.com

Zachování MORAVSKÉ a České vlajky na štítu sv. Jošta v Brně

Doplnění petice - Navrhované řešení

Nepřihlášený uživatel#1 Jul 14, 2022, 19:32
včera jsem byla na prohlídce Vídně....Bylo mi studno.Všude čisto ,pořádek,lidé k sobě slušní,ohleduplní...Ano taky sem tam i ve středu města zabetonovávali výkop(zřejmě problémy s kanalizací) ale to je všude ve světě...Ale nikde jsem neviděla ani náznak ukrajiny,natož někde vyvěšenou její vlajku....pánové na Vídeňské radnici si chrání svoji středověkou ,historii města a taky jej opečovávají...Nikde není vidět odhozený papírek a na platz Maria Terezia u sochy panovnice na trůnu čisto a travnaté okolí pěkně posečené a uhrabané,ani holuby tu nemají,,jen 3 havrani poskakovali v travnaté části....U nás je plno "trotlů" včetně některých zfanatisovaných studentů ,,,a srovnat se s Rakouskem vůbec ani nemůžeme....

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#3 Jul 15, 2022, 09:28
Nebo si ji autor sochy muze odvezt na Ukrajinu, kde by potom vlajku miti mohli. Kdyz mu nevadi mit na soše modrozlutou vlajku. Ne, jako opravdu, tady jsme v Ceske republice a mely by byt nase vlajky. Pokud je jen ukr vlajka-znamena to prece dobiti uzemi…. JEN ČESKÉ! A uz by mmb meli neco delat s uprchliky, dyt se podívejte jak to tu vypada. Vracet je zpet. Proverit zda jsou opravdu z oblasti kde se valci!!! Pry jen zeny a deti. Neni pravda.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.