Vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira
Re:
A ze neprotestujete proti jeho ceste kde budou same totalitni kreatury..) Stat ve stejne lajne s Kimem ,to uz chce kuraz I notnou davku demence...)
Re: Pavle, co to povídáte?
#275: Pavel Matějka - Pavle, co to povídáte?
Tak uz se v tom nikdo nevyzna....ta petice je dost dobry joke.
Děkuji všem příznivcům p. Schaoira :-) (y)
Děkuji všem příznivcům p. Schaoira
Nevěřil bych jak málo stačilo aby jste dali pokoj jinde. Stačí hodit kost a je od vás klid ... (y)
A zatím co se snažíte vy zde. My můžeme klidně pracovat. Ještě jednou Vám děkuji, za vaší, tak důkladnou a obětavou práci a pro nás, tak potřebný klid a čas.
Pozdravujte na ruske ambasade pane Matejka...
Rád bych věděl
Já nevím, jak to tady na peticích chodí, ale to nejde tomu duševnímu mrzákovi, co spamuje v podpisech, dát IP ban?
ediný a právoplatný autor petice jsem já a pouze já nebudu odpovídat na neRe: Pavle, co to povídáte?
#275: Pavel Matějka - Pavle, co to povídáte?
Ne, jediný a právoplatný autor petice jsem já a pouze já nebudu odpovídat na nezdvořáky. Tak vzdělaného člověka, jako jste vy, asi není hodno mluvit pravdu, že?
Re: Re: Schapira vyhostit, za porušení Vídeńské úmluvy
#27: - Re: Schapira vyhostit, za porušení Vídeńské úmluvy
Houby s octem,pravdu,akorát fanatickou ukrajinskou nacistickou lež,které bohužel drtivá většina našich dementních obyvatel ČR nejspíš věří
Re: Re: Re: Schapira vyhostit, za porušení Vídeńské úmluvy
#284: fgjfdjh - Re: Re: Schapira vyhostit, za porušení Vídeńské úmluvy
Ne my verime Putinovi ze nezabral Krym,ze neoperuji na UA zadni rusove,ze tam nema sve vlastni mocenske zajmy,ze Moskva separatisty nevyzbrojuje a ze hlavni duvod jeho starosti jsou utlacovani rusove na Ukrajine..)
Dale verime ze president Zeman neni vubec prorusky politik a nema vetsi sympatie k Putinovi a Kremlu, nez ke svym spojencum....a ze jeho gesto k Shapirovi neni jen gestem jesitnosti smerem k USA a ze vubec na sebe nechtel upozornit a byt ve svetle reflektoru..)
STOP americkému imperialismu!
1950 - 1953 - Korea
1965 - 1973 - Vietnam
1978 - Guatemala
1985 - Honduras
1989 - Panama
1991 - Kuvajt
1992 - 1994 - Somálsko
1993 - 1995 – Bosna
1994 - 1996 - Irák
1999 - Kosovo
2001 - Afghánistán
2003 – současnost - Irák
2011 – Libye
2013 – málem Sýrie
Myslím, že to by bylo skutečné řešení
Je nutná změna
Samozřejmě bych chtěl ale současně vystoupit z NATO, zručit soukromé vlastnictví výrobních prostředků a vše znárodnit. Ale také je nutné ihned po převratu popravit všechny podnikatele a všechny ty, co slovně podporují USA. Jinak se nepohneme z místa. Pokud je nepopravíme nebo nezavřeme na doživotí, budou se snažit podnikat načerno a bude to ještě horší. Je nutné konečné řešení podnikatelské otázky a otázky vlasnictví všech výrobních prostředků, které odvždy patří výlučně jen pracujícímu lidu, dělníkům.
Výtečně, konečně zveřejněný seznam zmrdů v ČR. :D
Re: STOP americkému imperialismu!
#287: - STOP americkému imperialismu!
Cožpak jsme měli v 89'málo špagátu?
Re:
sahnes mi na muj majetek a dostanes po pazourech,zlodejsky znarodnovateli! S tim muzes do Ruska,vlastne uz ani tam ne...)
Re: Je nutná změna
Budete viset!!!!!
Ta petice je seznam hajzlů na pověšení. Měli viset všichni komunisti už v listopadě 1989 a mohl být od nich klid.
Re: Budete viset!!!!!
#296: Budete viset!!! - Budete viset!!!!!
Jak demokraticke...nene,v Tom je sila ze I oponent ma prava se vyjadrit bez obav. Ty znis jak ze stare totality. Zakazovat,zavirat,znarodnovat.....pamatujeme tu dobu.
presto...komuniste maji nejvetsi podil na devastaci zeme I moralky,dodnes se s tim potykame.....
Bohuzel s.Semelova a dalsi nejsou zarukou ze se od principu totality odklonili....kladecka vencu Gottwaldovi,soudruh Filip hrimajici proti USA a Zapadu a fanda severokorejskeho Kima,o tom presvedcuji svymi postoji I ciny.
Jako kazda strana v parlamentni demokracii,jsou I oni soucasti naseho verejneho a politickeho zivota na vsech urovnich. Nejde je tlacit mimo,jejich pozici nejlepe vykresli jejich obliba ci neobliba ve spolecnosti.
Re: Re: Re: nekritizoval, Re:
#182: - Re: Re: nekritizoval, Re:
Hlavně, aby ti to vydrželo, až tě ve jménu "demokracie" pošlou bojovat ve jménu nezávislosti UA proti Rusákům.Kdo má oči-vidí, oč tu běží.
Nová petice
Kde se dá podepsat petice na vytvoření rezervace pro komunisty a proruský kolaboranty?
Re: Re:
Okamžitě ho vyhostit a přerušit veškeré diplomatické styky s USSA.Viz Bělorusko.
| This discussion has been closed. |
Re: Podepyšu to
#254: Stanislav Vaculík - Podepyšu to
Aaa....zdravim hvezdu Novinek,zaslouzileho antiami, Vaculika!