Petice za svobodné používání elektronické cigarety
Re: Re:
Producenti cigaret se tim ale uz zacinaji take vazne zabyvat. Na prvni pohled to vypada divne, proc si kanibalizovat vlastni byznys podstatne levnejsi e-cigaretou. Jenze, kdyz odecteme spotrebni dan a DPH, zjistime ze ze zavratne castky cca 100,- Kc od kuraka na den zbyva na vyrobce par kacek, takze zas tak nerealny to zase neni. Trh je to sice zatim docela malicky, ale marze tam je tam paradoxne podstatne vyssi. :-O
Ten, kdo na tom opravdu prodela nejvic a odkud lze ocekavat nejvetsi odpor bude tedy Ministerstvo financi, proto jsem take podepsal tuhle petici (ale moc si od toho neslibuju). Uz vidim, jak si budeme podomacku varit liqud do e-cigara, dan na glycerin a propylenglykol snad neuvali. ;-)
škodlivost blost
Proč ne? E-kouřit je v pohodě!!!!!
Re:
Hloupých lidí je všude dost. Nejvíce se bouří ti, kteří o problematice vůbec nic nevědí, nebo jen to lživé minimum z médií. Pro všechny, kteří znají e-cigarety, pouze z doslechu nebo médií : http://www.makety-linbush.kvalitne.cz/vaping.pdf
Re: 52
Já jsem na tom obdobně. Přešel jsem na elektronické cigarety a jsem spokojen jako nikdy. Sice jsem k tomu byl původně donucen, ale už jsem si na ně tak zvyknul, že se ke klasickým cigaretám vracet už vůbec nechci.
Už tři roky jsem nepotřeboval klasickou cigaretu, doufám, že se k cigaretě nebudu muset vrátit.
Re: Re: Re:
Tabák je droga. Postavte ji mimo zákon jako všechny ostatní. No jo, jenže z tyhle má stát prachy, takže asi ne.
| This discussion has been closed. |