Týdny občanského neklidu
Re:
a to, ze byl prezident zvolen demokraticky, tak to Vas "demokraty" uz nezajima ? jste fasouni a dopadnete jako ukrajinci v Kyjeve
Re:
Blázne. Chceš revoluci? Ale tuhle, tu nám amíci nedopřejou sametovou. Na to je tady už moc infiltrovanejch bojovníků. Hned za humnama. Až se budeš plazit v krvi, zapláčeš nad svými slovy. Nezapomeň, že revoluce, ta opravdová, ne ten kabaret v 1989 požírá své děti.
Paka sluníčkářský strčte si tu petici do prdele!!!
Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#595: - Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Ten Karel co všude usíná, to by byl ten pravý prezident..
Re:
Zato V H, to byl abstinent! Senilní kníže co neumí ani mluvit je lepší? V americe mají běžně prezidenty alkoholiky, zloděje a násilníky, západ náš vzor, no ne?
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#607: stopař - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Jasně. "Pane prezidente, souhlasíte s vojenskou invazí bundeswehru do ČR?"
"CHHHHRRRRRR"
Je mi fakticky nepříjemné mluvit nepříjemně. Ale: Při nalaďování programu jsem několikrát četla v upoutávce: prodávání vyznamenání. Tak jsem vyladila. A fakticky tam pan Duka přišel! To mě nejvíce ranilo.
Problemy se nemaji odstranovat prostredky kterymi vznikly
Vazeni pratele .
Zachovejme si prosim alespon nejakou uroven . Zemana nelze porazit jeho vlastnimi zbranemi. Tedy demagogii , hulvatstvim a sprostotou. Nektere prispevky tim bohuzel pretekaji .
Re:
Jsi správná český sviňa, co neumí ani I ani Y. Šla naprzed do skola a pak psal.#226: -
Vyvrcholení týdnů občanského neklidu
Pozor, pozor! Dámy a pánové, chystá se vyvrcholení našich týdnů občanského neklidu. Bude to něco, držte si čepice! Na scénu se chystá udatný bojovník s ruskou propagandou a zlolajným lokajem Kremlu a Pekingu Zemanem Jakub Janda se svým zlatým číslem zvaným Tůrování Waltra! Nikdo nebude zklamán, evropská hodnota zaručena!
Re:
Nejen Zeman i magor Sobotka a podobní parchanti musí od válu
Re: Vyvrcholení týdnů občanského neklidu
Pražská kavárno, celou Vaši petici si pěkně srolujte a strčte si jí do prdele tomu Vašemu M. C. Putnovi, ten se bude vrtět radostí ještě o vánocích.
Mě stačí, že je proti Zemanovi Kalousek, Němcová a třeba i tučný syn baviče Novotného a mám jasno...
Re:
Je mi lito vsech ubozaku a kretenu kteri podepsali nebo se podepsat chystaji.vzdyt je to k smichu cela prazska kavarna a podobna havet.ostuda
Re:
každý časem dozraje a srtane se dospělým...
i ty se snad dočkáš.
Re: Re:
Stejně je to fejk. Stačí víc účtů, víte jak to chodí s peticema... Neznám nikoho v Praze s podobnými názory a to už tu žiju 30let a chodím i do kaváren. ;)
| This discussion has been closed. |

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#595: - Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Ostudu dělají rádoby umělci jako 100hoven atd. Celýmu světu je šumák, kdo je tu prezidentem. Jo, teď jim (globalistům a jestřábům) Zeman vadí, páč nejede podle notiček islamizace Evropy. Stejně jako Fico a Orbán.