Týdny občanského neklidu
Nabádáním k občanskému neklidu může být ohrožena bezpečnost celého státu a takové chování by neměly orgány policie ponechat bez trestu.
Re: Re: Ožrala vyžírka Bartoška a spol.
Re: Re: Re: válka
obdivuji vaši naivitu. Snad to neskončí jak na Ukrajině.
ZEMAN JE NEJVĚČÍ ČURÁK !
Kriplove komediantsky
Re:
Doufám že ty jsi už o to volební právo dávno přišel, ty Inteligente.
Re:
#7: - prase jste nejspis vi sam.nikdo z lidi do nitra toho co se deje uvnitr mezi politiky,hradem a nasimi"lidumilnimi umelci"nevidi.jen hlupaci hazi hned spinu po druhych!!!!!
Re:
Re: převýchova
Je mi z vás na zvracení vy zakomplexovanej hlupáku. Kdy jste byl naposledy v divadle?? že tak dobře víte, jak to tam chodí. Nejspíš tam fungujete jako hajzlbába.
Dobrý den, je načase si připomenout, kdo financoval volební kampaň Miloše Zemana a jeho návrat do politiky. Nazelzneme tak odpověď na mnohé jeho činy. Hodně štěstí všem.
Vrcholem trapností ,které se udály kolem návštěvy dalajlámy , bylo pro mne zděšení p. Hamáčka , že dopis číně nezůstal utajen. T.Míček , Jablonec n. Nisou
Re: Re: Re: Jděte s tím do prdele hajzlové děláte jen komedii!!!!Kdo vás platí Schapiro??
#168: - Re: Re: Jděte s tím do prdele hajzlové děláte jen komedii!!!!Kdo vás platí Schapiro??
Lepší být nula než kolaboranská -1
Herci byli, jsou a budou ostudou národa. Vzývají demokracii, přitom po ní šlapou. A hájit Hermana, který výročí vypálení Lidic trávil na sjezdu sudetoněmeckeho landsmančaftu je hloupost nebo svinstvo
Pane Bartoška jste se uplně pomátnul neeeee????Používejte proboha mozek
Re: Re: Re: Re: Re: válka
Já vás neurážím. To je váš způsob komunikace. Dobrá tak. Však válku snad soudný člověk chtít nemůže nebo snad ano? Slovo státnost vám zřejmě nic neříká. Nevadí. Snad v nadcházejících těžkých časech přežijete vy i vaši blízcí.
Re:
Neodmítáme hospodářskou spolupráci, ale odmítáme dělat poskoky a šašky Číně a Rusku, v tom je ten rozdíl. Když nás čínský vyslanec sprdne za to, že si jeden z ministrů dovolil sejít se s osobou, kterou Čína nemá ráda a čtyři nejvyšší státní představitelé rychle přispěchají s prohlášení, že to je úlet jednotlivce, nemá to s hospodářskou spoluprací nic společného. Zkuste si to představit obráceně. Nebo Vám snad vyhovuje dělat podržtašku a pitvořit se, jako bychom nebyli svéprávní a nemohli si o svých věcech rozhodovat sami?
Re:
Re: Re: Re: Re: Re: válka
Slušnost Vám opravdu chybí, je nutné používat takové urážky? Už jsé se vyjádřil, tak neurážejte slušného člověka
| This discussion has been closed. |
Zvonily jsme a mysleli jsme že bude líp ale kam jsme se až dostaly (.......) jsem za odvolání Zemana té ostudy už bylo dost začínám se stydět za to že jsem Čech demokracie se ztratila. Jirka