Týdny občanského neklidu
Zeman neni muj prezident je to naprosto blby ruski svab ja ho hejtuju.
znovu poklonkovat. Chceme svobodu a demokracii!
Kolik myslíte, že je tu nevědomých a kolik je placenejch šapitovejch trolů?
Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#407: Nina A. - Re: Stojíte na straně prezidenta?
Vážená slečno.
dovoluji si vás (ano, malé v) upozornit, že pan Miloš Zeman je prezidentem, který byl zvolen tím nejdemokratičtějším způsobem - přímou volbou. Můžete si pištět, kolik chcete, komedianti mohou sepisovat a vyhlašovat, co chtějí. Nic na tomto faktu nezměníte. Pokračujte dál v podobných nesmyslech a buďte si jisti, že pan Zeman bude zvolen i v dalších prezidentských volbách. Je mi úplně ukradené, co si komedianti myslí. Žádám je však, aby upustili od podobných šaškáren. Většina občanů na to neskočí. Good luck!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Co sem taháš velvyslanectví??? Ach jo, kult osobnosti a patent na rozum potřebují tupce, kteří na to přistoupí. Bohužel tupců = voličů Zemana je víc, než jsem si myslel.
Re:
No hlavně co na to říká Mickey. Až bude Minnie žít v chalífátě nebude moc koukat sama bez manžela na internet! Za to bude pár ran bičem, možno i hůř.
Re:
Ty farajere, děláš machra když jsi schovanej. Já bych takovýho jak jsi ty předhodil prasatům do chlíva, jinam nepatříš.
Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#580: Ella.G - Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Jen drobnost: většina odevzdaných hlasů ve 2. volbě rozhodně neznamená většina obyvatel státu. Demokracie znamená, že se prosadí vůle většiny (většina obyvatel je pro Zemana? Ale kdež...). Většina ještě nemusí mít pravdu. V tomto případě se spíš většina obyvatel stydí za prezidenta.
Petr Robejšek: "Demokraté se poznají podle toho, že respektují i ta rozhodnutí, která jim nevyhovují. Vědí totiž, že se demokracie nezhroutí, když se neprosadí můj názor. Naopak posílí, když přesto ctím rozhodnutí většiny."
Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#584: - Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Většina těch co volila. A pravda? Ta je irelevantní. Na to má každý jiný názor a každý svou pravdu. Respektuji zvoleného prezidenta i přesto, že můj hlas neměl. To je demokracie.
Re: Na pravou míru
#14: Vlastenec - Na pravou míru
Mám pochopení pro Vaše rozhořčení, menší již pro Vaše ekomicko-politické, izolacionistické blouznění.
Re:
Škoda, že to není trestné jako v Anglli, když někdo je vulgární vůči královně a její rodině.. Ty demokrate, sám jsi prase a to znám horší nadávky, ale nebudu se ponižovat na tvoji úroveň..
Re: Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#589: - Re: Re: Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
Ano, to je demokracie. Tady se ale neřeší respektování výsledku volby. Spíš ta ostuda, kterou ta volba způsobila. A i v souladu s demokratickým principem může být zvolen někdo, kdo dělá ostudu národu i úřadu.
Re: Re: Stojíte na straně prezidenta?
#407: Nina A. - Re: Stojíte na straně prezidenta?
uRČITĚ S TOU UMĚLECKOU VERBAŽÍ TU DEMOKRACII VYHRAJEME . UBOŽÁCI NESAHAJÍ PRESIDENTOVI ANI POD KOTNÍKY!
Asi je už vážně na čase s tímhle bordelem něco dělat. Ty prasata u koryt, mají bohužel ještě vlastnosti bazilišků a hyen a pomalu a jistě z nás všech chtějí vysát vše co máme. Takže" viva revolution"
Jak je možné že muže taková osoba zavislá na alkoholu,,,která nám málem pozvracela korunovační klenoty, být zvolena za prezidenta:?nebo opravdu platí to že každý národ ma takovou vládu/prezidenta/jakou si zaslouží?
| This discussion has been closed. |
Jo kdyby jim vadil Srábotka nebo Babiš tak neřeknu, ale co jim vadí Zeman, ten nemá pravomoce...