Týdny občanského neklidu
volil jsem pana Zemana a budu ho volit znova!!!
Re: Re: Re:
Jen chytrák začíná větu malým písmenem. Gratuluji.
Re:
Možná by stálo za to zjistit, proč tolik němců emigruje do Maďarska a na Východ. Totalita je momentálně na Západě, viz poslední Obamova deklarace. Jistě, islámský chalífát vám zřejmě bude vyhovovat víc, než prezident hulvát.
Re:
Žádám orgány činné v trestním řízení, aby zasáhly proti rozvracení státu autory petice a proti výhrůžkám smrtí panu prezidentovi v této diskuzi!
Re:
A muslimský diktát byste chtěla ? I díky Zemanovi k nám žádný nechce, jelikož jeho názor se internetem šíří i k nim. To Vám řeknou i lidé žijící na západ od nás.
Kdyby tu byla taková totalita a komunismus, jak mnoho z vás tvrdí, už by jste seděli v chládku. Uvědomte si, že to, že můžete kritizovat prezidenta je demokracie. Buďte vděčni, že za vaše výhrůžky smrtí prezidentovi neskončíte s provazem na krku. Zkuste to v Turecku... Ale kdo chce víc... nemá nic. Ještě budete vzpomínat, jak bylo v roce 2016 fajn.
Nejsme jejich lokajové!
Cirkusoví havloidé
Kam jsme to dospěli, aby si tady komediati (nazývající sami sebe celebritami a umělci) vyskakovali. Vraťte se na prkna, co znamenají svět, to Vám možná, některým, i trochu jde a nevměšujte se do něčeho, čemu nerozumíte. Nebo NORMÁLNĚ běžte makat, aby Vás ty nesmysly přešly. Jste směšní, ubozí a trapní. Tady nejde o Zemana, ale o budoucnost a bezpečí. Což se slavnými USA a EU rozhodně nebude, tupci. A vy, přikyvovači, těchto klaunů se neobtěžujte se odpověďmi, jelikož tuto trapnou stránku vypínám.
Re: Re:
Nekandiduji , a naštěstí mám čiste svědomi Emana jsem nevolil.
Re: Týdny občanského neklidu Bartoška a spol.
| This discussion has been closed. |

Re: Re:
#236: - Re:
a jen chytrák píše ve slově Vy měkké i. Gratuluju