Týdny občanského neklidu
Re: Re:
Dělat šašky paní Merkel a americkým zbrojařům vám nevadí...?
Je smutné jak se zde vyjadřujete. Vyjadřování jste odkoukali od pana prezidenta ČR. Ať souhlasíte nebo ne, chovejte se prosím slušně a neurážejte názory druhých. Zloba, netolerance a úrážky vládnou naší zemi. Stydím se za prezidenta ČR. Nemohu a nechci napsat našeho. Není náš. Je to komunistický sobec.
Re:
Chápu vás, jen mi není jasné, co s tím má společného pan prezident...
ZEMAN Z HRADU A TO IHNED !!!
Libor Hrbek
Re: Manipulace...
#18: Člověk - občan - Manipulace...
plne s Vami souhlasim.vzdy to rozpouta par nespokojenych umeleckych Prazaku.nechte lidi v klidu a bublejte si na prknech divadel.ti je vase prace a politiku nechte politikum
Jak to tak čtu, většina lidí je nespokojených a hází to na prezidenta, který má pomálu pravomocí. Svrhněte ho a máme tu statisíce arabů, jen to hvízdne.
Re: Re: válka
Také souhlasím. zastavme dotace hercům, politikům i politickým stranám. Proč mám ze svých daní podporovat ty, které jsem nevolil? Klidně si popořím politika, kterému věřím, ale přijde mi vrchovatě sprosté platit ostatní strany a politiky, včetně prezidenta a jeho ansámblu, když akorát dělá ostudu -nevolil jsem ho a s jeho politikou nesouhlasím.
Žije tu 10 milionu lidí,Drtivá většina zvolila pana ing.Zemana prezidentem republiky,zcela legitimně,dle zákonů a pravidel.
Vubec mi nevadí že se obracime na čínu,čína je ohromny trh,mnoho pěnez.Může to pomoci nám všem.Kdežto pan Bartoška a
jeho kumpáni,pomáhaji pouze sobě.
Re: Re: Re:
Klídek, reagovala jsem na příspvek. Až bde petce za Babiše,budu první která pdeíše
Raději než vazaly Moskvě nebo Pekingu!!!
Prosím všechny, kdo chtějí proti čemukoli protestovat, ať to činní v duchu slušnosti a demokracie. Obvzláště zábavné je , když hulvát hulvátským projevem plným sprototy žádá pana prezidenta o slušné chování.
Re:
| This discussion has been closed. |