TART
Všichni víme,že ten čas již nadešel,čas kdy se z disidentské organizace stane plnohodnotná součást české kynologie.
Přeji tartu hodně štěstí,jeho vůdcům pevnou ruku,která nepovolí otěže současného vývoje a sobě nakonec přeji psa,který by na mistrovství tartu obstál, což je úkol nelehký.
Luděk Šilhavý
www.dogschoolk9.com
Stojím za to, aby TART byl včleněn pod ČKS, aby jeho zkoušky, které více prověří psa v povaze byly uznány pro chovnost dotyčného jedince. Nechápu, proč člověk, který podepíše petici a nebo napíše komentář je v anonymitě, pokud takovýto člověk bude sedět na VII. sjezdu ČKS a bude tam držet hubu, aby si náhodou neuškodil, protože neví jak sjezd dopadne, ať tam sežere volební chlebíčky a dorty a jede raději domů, protože takový člověk je tam platný jak mrtvému zimní kabát.
Re:
Luďku velice pěkně a upřímně napsáno,podpisuji se pod každé tvé slovo
Re:
Luboši nezklamal jsi mě jsi férový a přímý kluk cením si toho,že jsem se s Tebou seznámil Honza Bouček
Re:
Proč jsi anonymní,čeho se bojíš?Stydět se za své jméno je ostuda pro Tvé rodiče
Re:
Anonym by sem neměl psát,stydět se za své jméno je ostuda pro Tvé rodiče
Jsem velice rad za vyjadreni lidi jako je Ludek a Lubos - dekuju
Ladislav Tejml
pavel varnuska
Zdravim, mam stejny nazor jako vetsina z vas. TART cvicim kratce a hned v podstate se svym prvnim psem. Doufam ze CKS tart zacleni protoze skutecne poradne psy proveri. Budu drzet peste tartu.
Byl smazán můj hlavní příspěvek,ptám se proč? Honza Bouček
Re: Re:
Děkuji za mé ohodnocení :-) ....... ale většina mne za tu mojí hubu nemusí, ale povaha, to je to, co mi dala do vínku příroda, to jak se chovám je zrcadlem toho, s kterými lidmi jsem zrovna v kontaktu
Stanislav Pilát
Zdravím pejskaře a přátelé kynologie.
Tak už dlouho v Praze vymyšlejí jak zničit náš zkušební řád až se Vám to pánové z Prahy povedlo.Ted je na urovni našeho bývalého zkušebného řádu, zkušební řád TART a nebo aspon hooodně podobný a zas se bojí o své židle a peníze pánové Šiška a spol.
Kdysi se říkalo podle toho jakého psa seženou tyto pánové tak dělaji zkušebné a nebo chovatelské řády jo a podle nich musela celá republika cvičit a nebo si schánět psí materiál .
Maslím a navrhuji, že tyto pánové, už by neměli ničit to co bylo v této republice dobré a ještě je v kynologii , ale měli by odejit
Toto je můj názor a celou dobu co se v kynologii pohybuji tak mám tento názor
Re: Stanislav Pilát
Hezky receno..vsude se nici to co leta fungovalo tak snad se to u tartu nepovede.
Chtěla bych apelovat na všechny,aby respektovali výcvik podle TARTu jako jednu z možností výcviku psa a aby se už přestali lidé navzájem osočovat a hanit mezi sebou...možností je dnes spousta a každý si může vybrat podle toho,co ho baví...tak to prosím respektujme a ukažme, že jako pejskaři umíme držet pospolu, at už každý cvičí podle jakéhokoliv druhu psích sportů...Jana Zemancová
Re:
O nic jiného nám Janičko nejde, to jsem si myslel už od počátku založení TARTu, že bude spíš přivítán, jako jedna z alternativ výcviku. Je docela k smíchu, kdyby to nebylo k pláči, že máme přidělené číslo jako jedna z organizací ČKS, ale až do rozhodnutí máme pozastavenu činnost. Na to rozhodnutí čekáme 20 let. Opravdu pružná práce aparátníků.
Re:
Tak nějak to vypadá, když se k věci vyjádří odborník. Díky Zolo, moc si Tvých slov vážíme.
Fandím TARTU, aby byl začleněn do ČKS a psi se složenými zkouškami byli uznáváni do chovu !!! Sama se snažím odchovávat zvířata,která jsou schopna složit IPA, ale zároven v případě nebezpečí ochránit mě i můj majetek. A jak píše Lůda Šilhavý - přeji TARTU hodně štěstí a hlavně bojujte a nevzdávejte se!!! Jana Řebíková CHS missjakoso.cz
| This discussion has been closed. |