Respektujte výsledky voleb!!!
Re:
A co ukážete senátorům a poslancům a jejich klikám a zaměstnaným rodinám, kteří si žijí z našich peněz, vytváří si teplá místečka a to všechno z financí daňových poplatníků? Sponzorujeme strany politiky a je tu čím dál hůř a Vy řešíte herce...... Jak zatočíte s těmito mnohem většími vyžírkami? Nebudete chodit do obchodu?....... A start k tomuto prostředí dal pan Klaus a jeho ODS. "Úspěšným" pokračovatelem byl pan Zeman a jeho ČSSD a za odměnu jsme jej zvolili prezidentem.... V opravdu demokratickém státě, by oba měli už dávno spoustu problémů se zákonem....... My je tu volíme a děláme z nich ikony. Vždycky jsem byl zastánecem přímé demokracie, ale teď už si nejsem tak jist........Hezký den
Re: Respektuji
#18: Major stb Zemanošlouf - Respektuji
My se za vás styděli 20 let.
Re:
Tady jde hlavně o to, že Zeman z politiky kdysi dle svého slibu odešel a proto není u řady lidí křivák!
Umělci?
Re:
To nejsou ultrapravičáci a ani pravičáci a ani levičáci, to jsou bezcharakterní paka!
Re: Svěrák a spol
Vážený pane, vůbec si s tím nelamte hlavu!! Tito lidé za to nestojí. Vy jste ukázal demokratického ducha a je Vám jich líto. Myslíte si, že jim by vás líto bylo? Podle toho, co po volbě předvádějí asi ne. A pan Svěrák a Mencl, také jsem je měl rád. Dokonce jsem si bláhově myslel, že jim jde o demokracii a svobodu. Já Zemana v 1. kole nevolil. Chtěl jsem jiného, ale toho vyřadili. Druhé kolo jasně mluvilo pro Zemana. Proč, to je nám všem, kromě "umělců" jasné.
Re:
#12: - Až tě potkám tak ti demokraticky rozbiju hubu , ne proto, že by mě nějak vzrušoval Zeman nebo Karel ale proto , že si nevychované postkomunistické prase, které si nic jiného nezaslouží. Myslím holoubku , že takové hovada jako si ty by si za totáče maximálně uprdli do kalhot, žel z tebe je tedka velký demokrat a vzhledem k tomu, že je vás nových fašounú čím dál víc nic než karabáč na vás nebude platit.
Re: Re: TOTALITA V NÁS
#10: - Re: TOTALITA V NÁS Nadávky nejsou argument, ale zřejmě jsou vaším programem.
další ukázka práce našich kolaborantů
Režisérka v ČT: Zeman je zdegenerovaný idiot
fixlování
Kdyby se někdo raději zabýval tím omezit možnosti možným podvodům při volbách, viz popsané možnosti s průkazy voliče a průkaznosti jejich nezneužití.
"Ve volebním zákoně je velká mezera. Na jeden voličský průkaz totiž lze hlasovat několikrát. Jména lidí, kteří volí s průkazem, totiž komise zapisuje jen na papír, který se hned zapečetí. "Neexistuje žádná centrální evidence," řekl IHNED.cz mluvčí KohoVolit.eu Kamil Gregor"
... že popsaných řešení je dost......
Všem umělcům a nespokojeným s volbou:
budu štastný, až se budete živit pouze a jenom z peněz, které jste si vydělali a ne z dotací a podpory od státu, tedy i z mých daní. Až tomu tak bude, klidně si nerespektujte svobodné volby a klidně si na velké straně založte svůj vlastní stát, rád vám toto území klidně i věnuju.
A TAKÉ VYHLAŠUJU BOJKOT VŠEHO, CO NAŠI NESPOKOJENCI VYPLODILI, TEDY NECHODIT NA FILMY, NEKOUKAT NA TELEVIZI, NEKUPOVAT HUDEBNÍ NOSIČE A ZBOŽÍ Z REKLAM VE KTERÝCH ÚČINKOVALI, NEKUPOVAT COKOLI, CO SE S JEJICH JMÉNY DÁ SPOJOVAT.
Pokud třeba mně a další čtvrtině národa Hřebejk vzkazuje, že jsme prasata, hovna a jiné, pak si přece nenechám srát na hlavu.
T O T Á L N Í - I G N O R AC E - I G N O R A N T Ů
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: TOTALITA V NÁS
Proč nadáváš Ježíšovi? Ten za Tvoji frustraci nemůže. Bylo by lepší, kdybys trochu přemýšlel. Ulevilo by se Ti.
Ano, je to i můj prezident. Jdu se nacamrat. Příštích pět let bude vhodné býti v lihu co nejčastěji...
| This discussion has been closed. |