Pro zachování alejí a stromů podél našich řek a potoků...
Re:
Ahoj Ivane, vůbec nechápu ta holá prostranství v HK, co tu vznikají, jeden by z toho plakal ...
Jírová
Re:
Každý má právo na názor a proto mi dovolte něco k zamyšlení pro Vás. Za prvé: Kdo potřebuje psát na křídový papír, ten recyklovaný je prostě jen šedý a není problém na něm písmo přečíst, i na hliněných destičkách starých x-tisíc let, se dodnes dají písma přečíst. Za druhé: Kéž by židle, co jsou dnes ke koupi českým občanům, byly z našich dřevin a né třeba ze dřeva pralesů, kde si za pár dolarů vlastní obyvatelé ničí své životní prostředí a se stonásobným rabatem, to západní firmy vyvážejí do celého světa a naše dřevo se kolikrát vyváží do ciziny a pak kupujeme z Dánska nebo Švédska vánoční stromky. Za třetí: Když nebude chtít každý vytápět ohromné domy na 28 stupňů, bez ohledu na to, že tam skoro nebydlí a tráví čas hlavně v práci a mimo "domov", tak se dá s obnovou lesa částečně pokrýt spotřeba na topení a také se lidé dřive snažili dřevo opatřit na svém pozemku "kopčení" pokud si ten název pamatuji dobře. Zkuste se nad vaším názorem zamyslet. Pěkný večer, Martin Vlk
zmiňované hráze podél řeky Orlice využívám přes 25 let v obou směrech z jednoho prostého důvodu - vyhnout se smogu podél městských komunikací a silničního okruhu !!!
Dříve to byly procházky s kočárkem, později oblíbené projížďky s dětmi na kolech a nyní venčení pejska...
Jitka Krejsarová
| This discussion has been closed. |
Miluji stromy a je mi líto třeba i jen jediného zbytečně pokáceného stromu. Vždyť je to také kyslík pro naši zemi. Ten kdo rozhoduje, musí umět vysvětlit, proč se takto rozhodl. Mně napadá, že snad umírá sám, a proto si přeje, aby umřeli i ostatní. Lidi zatím zabíjet nesmí.
Protože píšete, že jsem se nepřihlásila, ačkoliv to není pravda, sděluji veřejně svoje jméno: Ing. Jaroslava Švajcrová, Praha 4, e-mail: [email protected]