Pro vrácení názvu Letiště Ruzyně
Mám rád Václava Havla.
Je dobře, že letiště v Ruzyni nese jeho jméno.
Po Havlovi pojmenovat tak maximálně lavičku, víc úcty není hoden.
Nic se nemá pojmenovávat po lidech ať žijících či nežijících.
Před chvílí jsem měl pořádnou sračku, pojmenoval jsem ji po našem státníkovi Hovno Václava Havla. Snad jsou havloidi spokojení??
Je vidět, že Havla chápete špatně, přečtěte si dějiny jeho rodiny a děství, a pochopíte za co bojoval, za náš národ nikoliv, kdyby měl tak činit, zcela určitě by přijal alespoň tu poslední nabídku na emigraci, když už měl na kahánko v posledním věznění. Bojoval proti režimu, který mu zničil téměř rodinu a především je zbavil kompletně postavení a majetku v ČR. Schvancenbergy naložili na vlak, tyto si zde nechali pro výstrahu národu a potřebnou propagandu.... Většina lidí z jeho okolí utekla a on zůstal a boj vyhrál (s režimemem, nikoliv pro národ).
V mých očích má určitou sílu, jelikož se názorově za celých 40let nepohnul, jako třeba jiní co přeskakují ze dne na den...
v tom vidím odkaz..
Letiště už bych raději nechal tak jak je
Nehledejte prosím v havlovi boha,, neplivejte po mrtvých...
Nekdo me bez meho vedomi podepsal pod tuto petici. Za a) s predmetem petice zasadne nesouhlasim a za b) tento zpusob ziskavani hlasu je ponekud nepoctivy, nemyslite? Doufam, ze to byla jen chyba, nikoli zamer. Uz jsem to smazala.
Je to dobrý název, nic bych neměnil a nevím proč se signatáři petice považují za většínu ?
Re:
A jaká je norma pro normmální lidi ? Kdo má určit kdo je normální a kdo ne ? Já se cítím být normální a vůbec mi to nevadí, ba právě naopak .
havel je kokot z velkym k
Připadá mi to poněkud přihlouplé, přejmenovat letiště Praha-Ruzyně stejně jako kdysi Plzeň hlavní nádraží na Gottwaldovo nádraží... Nemám více komentáře.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Blbý je, že současná poloha letiště má blíže do Herrndorfu (Kněževsi) nebo Hostiwitz než do Rusin ;-) Takže argument "1000 let" neplatí
| This discussion has been closed. |
V porovnání s nimi se zdá pojmenování letiště po V. Havlovi mírně řečeno "pošetilé".