podporujeme prezidenta Zemana
odpověď
#650: - vadí mně hysterie, s jakou je napadán
Pardon. Naprosto v klidu, bez jakékoliv hysterie prohlašuji : Zeman je natolik špatným prezidentem, že si ho nejen nemohu vážit, ale ani není "mým prezidentem".
HOVNO! JÁ JSEM ZEMANA NEVOLIL TAKŽE NENÍ MŮJ PREZIDENT!
Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
#620: - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Naprosto přesně napsané. Tleskám!
Re:
#623: Mladá, ale věřící v pravý směr -
A i zde na diskuzi se můžeme přesvědčit o tom, jací jsou odpůrci pana Zemana - slušní inteligenti - viz Skoupý a jemu podobní. Opravdu o takové nestojíme. Takoví, ať jsou klidně odpůrci Zemana. Ostatní - podporovatelé pana presidenta píší vesměs slušně.
Mám radost, pan Zeman šlápl na kuří oko protivníkům a povedlo se muto. Toho ryku co to způsobilo o:) jde vidět, že se perfektně trefil o:)
Á tady je ale odpůrců pana Zemana. Jejich zuřivost, že má i příznivce mne jen těší.
Re: Re:
Myslíš, že Karel čte tyto komentáře? Já myslím, že ne, takže mu to napiš na jeho stránky.
Re:
Prohlásil inteligentní slušňák, odpůrce presidenta o:) Zde na tomto případě jde vidět, kdo parří k lumenkavárenským.
odkaz
cenzor mi nedovolí pslat odkaz na článek - proto to rozdělím do 3 částí. kdo si to chce přečíst, musí si vše spojit. http://www.czechfreepress.cz/ cfp-doporucuje/americky-velvyslanec-v -cr-vyhrozoval-zemanovi.html
Re: odkaz
#666: - cenzor mi nedovolí pslat odkaz na článek - proto to rozdělím do 3 částí. kdo si to chce přečíst, musí si vše spojit. http://www.czechfreepress.cz/ cfp-doporucuje/americky-velvyslanec-v -cr-vyhrozoval-zemanovi.html
Neskutečné bláboly. Že USA chtějí svrhnout Zemana a nahradit ho Babišem, to může spolknout skutečně jen idiot.
Re: Re: nemáte pravdu
#556: Naděje 2018 - Re: nemáte pravdu
šmarjá- jakou má pan von Chrápal noblesu???? :)
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Předmět
#34: Karolína Stoupková - Předmět
Holka, užíj si to tam o:))))))) bude tady aspoň od Tebe pokoj.
Re: Re:
Všechna ta špína a vulgární přispěvovatelé jsou z tábora odpůrců. Tady je jasně vidět, kdo je hulvát. Pokud takoví kritizují našeho presidenta, tak si každý můžeme udělat obrázek o té naší "elitě" národa. President měl pravdu - zde to vidíme. Hezký večer
| This discussion has been closed. |
Do Schwarzenbergovy pražské kavárenskopovalečské galerky je vidět jak do hubené kozy. Jejich pokřivené představy jsou až okatě průhledné