podporujeme prezidenta Zemana
Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
#620: - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Takže "lidi" jsou ti co omlouvají sprostá slova, zato "šmejdi" jsou ti co na ně upozorňují?
Teda vy ale máte úchylnou morálku..
Re: Předmět
fuj, tu je to samý komouš. Na vás a na Zemana, bych poslal bratry Mašíny. Ti by s vámi už zatočily vy rudí kokoti!
Re:
Jsi vylízaná rudí kráva,nejmenuješ se Marta Semelová? Asi, jo ty blbá pičo!
Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
No samotného by mě to nenapadlo, ale když už o tom pam Kašuka Ladislav píše, ... ano, Zemana by měli obžalovat z vlastizrady. Ne proto, že dělá ostudu, což dělá, ale proto, že nás vede na východ do náruče ruského medvěda. A tam já skončit nechci, tam už jsme jednou byli.
Podotýkám, že nejsem placen v americkém, ani v žádném jiném žoldu. Přesto jsem přesvědčen, že nejlepšími spojenci naší země jsou USA a NATO.
Re: Předmět
#34: Karolína Stoupková - Předmět
Už abyste odjela, včera bylo pozdě
Re: Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
#633: Jirka - Re: TO VÁS BY MĚLI SOUDIT!
Všechny státy EU a taky USA obchodují s Ruskem a Čínou a více států v EU už na sankce nadává,ne jen Zeman.A tím že chce udržovat obchod a ekonomické styky nás k nim ještě nežene.To by vlastně musel v náručí medvěda skončit celý západ.
Re:
#636: - Mám stejný názor jako sociolog pan Veleba, který napsal článek v Parlamentních listech
1. Nenapsal jste jaký to je názor. Pak je těžko reagovat.
2. Veleba Jan není sociolog ale zemědělský odborník, senátor, čestný prezident Agrární komory ČR a předseda SPO
o ruské náruči
Zeman nás žene do ruské náruče např. tím, že si na hradě ubytoval Lukoil. Pročpak to ? Proč na Pražském Hradě bydlí Lukoil ? Za co je Zeman Lukoilu vděčný ? A co pro Lukoil a potažmo pro Rusko dělá dále ? Tím, že bagatelizuje ruskou agresi na Ukrajině vlastně říká "Rusko si může vzít vše, co chce". No a z toho jde strach, s našimi historickými zkušenostmi.
Jsem moc ráda, že je prezident
naší republiky. Držím palce, aby
to věčné sprosté napadání vydržel.
Re:
Jednak neřekl pravdu, např. Pussy riot přeložil špatně. A druhak a to hlavně, prezident ve veřejném projevu zkrátka sprostě mluvit nemá. I kdyby řekl cokoliv.
otalitní manipulativní vymyvárna mozku.
Největší kanál české politiky,KalouskovoSchwazenbergova kavárna,bude žádat Zemanovo odstoupení??Re:
naprostý souhlas!
Docela žasnu, kolik rádobymoralistů dokáže obyčejnej projev zvednout ze židle, Zeman je frajer ;-)
problém je zásadní
Je to prosté. Zeman je špatný prezident.
| This discussion has been closed. |
Re:
#623: Mladá, ale věřící v pravý směr -
Zato vy věříte každému blábolu co řekne opilec na Hradě.
(P.S.: Já nejsem fanoušk Schw.)