podporujeme prezidenta Zemana
Petici podepsaly lidské hovna!
BURANA NEPODPOŘÍM!
Re: Podpora Zemana?
#13: Jeníček - Podpora Zemana?
Nevím proč se stydíte? Za vzhled nikdo nemůže a pan prezident většinou uhodí hřebíček na hlavičku...
To se moc lidem nelíbí :/
Re:
Já pořád pátrám v paměti po tom, kdo začal s tím buranem... Urážet umíte, ale běda, když něco řekne oponet...
No, nejspíš nějaká burína :)
Re:
No prosím, takové urážky pronáší odpůrce Zemana:) protože se p. prezident pravdivě vyjádřil a udělal se z toho skandál..... :)
Sám jste to, co jste napsal...
Předmět
BUDETE TADY ZASE MÍT KOMUNISMUS!TĚŠTE SE JÁ ZÍTRA LETIM DO CIZINY POKLIDNĚ DOŽÍT ŽIVOT. A BOHUŽEL KOMUNISMU VÁM ZAKÁŽE VYJÍŽDĚT ZAMNOU JINAK BYCH VÁS POZVALA NA OBĚD ..TAK SE TU MĚJTE HEZKY PAPAPA
This comment has been removed by the site administration.
Re:
Přešlapy a překecy se hlavně u Havla nesměly zveřejňovat!
A lidi jsou taaak hloupí, že se nechají utahnout na vařené nudli, protože se jim servíruje protizemanovské plky...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Vy musíte být strašně hloupý!
Slyšel jste v jaké souvislosti použil ta slova?
Zřejmě ne....
Re: Re:
ty budeš komanč jak vyšitej napiš my sem jméno, ja si te proklepnu na siderickým informačním kyvadlu
Re:
TY SEŠ ALE KRETEN VÁŽNĚ BY MĚ ZAJIMALO CO MÁŠ ZA ŠKOLY TY VOPICE HLOUPÁ. JESTLI SEŠ MLADEJ BERU OHLED ŽE JEŠTĚ MÁŠ ČAS ABY SI TROCHU DOSTAL ROZUM ALE JESTLI SEŠ NĚJAKEJ POSTARŠÍ PÁN TAK TO ZABAL.
To je zajímavé, že jsou sprostí a vulgární hlavně ti, co jsou proti Zemanovi... :/
Re: Podpora Zemana?
#13: Jeníček - Podpora Zemana?
hej ty spino...cejtim tu tvojk feudualni píču!
Jen tak naokraj.
Našel jsem na netu video s tím zmraženým kuřetem. Představte si, ta děva to kuře žádné kočičce nedala. Strašně mne zklamala. xD
Zeman je imbecilní úchyl takoví jako on przní mělé děti!
| This discussion has been closed. |
#20: Jeníček - Re:
v zahraníčí??? nebuďte směšný,, vzali si co potřebovali,, a dneska jsme jim fuk,, asi ani neví jak se náš prezident jmenuje