Petice za podporu Miloše Zemana
Domnívám se. že celá akce s vyznamenáním příbuzného ministra Hermanna byla pečlivě připravena, dokonce zřejmě očekávali ,že veřejnost opět bude zvonit klíči. Prezident Zeman je obzvláště v této době vyloženě člověk na svém místě.Je na místě prezidenta podpořit,mnoho lidí si tuto skutečnost již uvědomuje. Také se přdávám k petici a budu o ní informovat i známé.
Pan Zeman byl řádně zvolen prezidentem České republiky a neni pouhá loutka, kterou chcete, aby byl. Má své názory a říká nahlas co si myslí. Jestliže bude zvolen příště jiný prezident, tak budu opět tuto volbu národa uznávat, ať se mi to líbí nebo ne. Spíše mě zde udivuje, že protestují proti prezidentovi občani, kteří mají životní podmínky někde jinde než lidé, kteří žijí od výplaty k výplatě. Asi je někde chyba, ale nebude to chyba prezidenta, ale vlády..
Re: Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat
#1926: Horal - Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat
To bylo vidět již při prezidentských debatách, jak Zeman vždy suverénně knížete roznesl na kopytech. Ten měl co dělat, aby se udržel v bdělém stavu, popř. aby udržel stolici a když ze sebe náhodou něco vypotil, stejně mu pořádně nebylo rozumět. Díky Bohu, že se takový člověk nedostal na post hlavy státu.
To ostatni taky, aha ja zapomel, vsechno Zeman. OVCI je mi fakt lito
Přes počáteční skepsi se pan Zeman ukázal jako muž na správném místě. Momentálně za něj není náhrada.
Umělě vyvolaná hysterie pod záminkou neudělení medaile starému pánovi ukazuje, kolik nenávisti v sobě nosí zpolitizovaní umělci, kterým jde jen o vlastní koryta. Že jim není hanba. Díky za Miloše Zemana!
Jednou jsme si vycinkali, že chceme žít v kapitalismu a ten holt potřebuje trh. Na západě je trh nasycený a nikdo nás tam nechce, proto jediná šance je trh na východě. Na východě trhy pro naše výrobky jsou. Zeman je pragmatik a svůj úřad vykonává v zájmu drtivé většiny občanů. Ale o tom ta banda komediantů od Krause ví naprostý hovno.
Věřím že při volbě prezidenta jim ukážem co je vůle národa.
Re:
Můžeš přidat ještě druhou http://www.petice24.com/podporujeme_prezidenta_zemana a třetí http://www.petice24.com/signatures/brnnska_vyzva/
Zeman je silná bílá figura na šachovnici, kterou nesmíme nechat padnout. Hlavně byl zvolen lidmi, to co předvádí Krausova galérka, se musí zastavit. Oni nejsou demokraté. Chtěli by totalitu, vládnout nám a říkat nám všem jak to tady má vypadat a to že jejich pohled na svět s nimi nikdo krom malé hrstky bláznů nesdílí, to nechápou a měli bychom jim jít z cesty? Já říkám NE, musíme bránit prezidenta, protože jsme demokraté a vlastenci!
| This discussion has been closed. |
Poznámka k vyznamenávání. Sledoval jsem Zemanův projev a musel jsem mu zatleskat
Je velmi málo lidí, kteří by dokázali z patra, bez poznámek a bez papíru a navíc bez brebtů, bez drmolení a chyb přednést tak dlouhý projev z hlavy. Projev, který měl hlavu i patu.
Dovolím si tvrdit, že by to nedokázal nikdo z těch proti zemanovských šmejdů, kteří byli na Staromáku. Nikdo a už vůbec nikdo z té, ČT zprofanované a už konečně i degradované TOP09 :-) Vše, co nám ti novinářští šmejdi a zrádci podsouvají, je špatné a je nutné dělat pravý opak ... :-)
Musím se smát, když si představím, kolik asi vět by zadrmolilo to nedostudované dementní kníže, kdyby bylo prezidentem... Svatá prostato...:-) :-) To bych raději volil ďábla... :-)
Jsem velmi rád, že jsem tehdy volil Zemana. A volil bych ho zase.
Ne, nemusíme mít petici na obranu prezidenta Zemana. Je to jen jakási podpora pana prezidenta proti všem jeho štváčúm, proti všem, kteří by ho chtěli likvidovat a špinit.
A mezi štváče patří i 99 procent všech šašků, kteří si říkají umělci. Oni vyhlašují občanské nepokoje? (Kdo je to ten bezvýznamný Dyk? :-) ). My vyhlašujeme bojkot divadel. My je nepotřebujeme. Oni potřebují nás! My děláme na jejich dotace... kavárenská pakáž...