Petice za podporu Miloše Zemana
Re: Re: Re: Re: Re:
Soudně usvědčený lhář a Putinův poskok škodí této zemi. Pokud je na něj někdo hrdý, tak ho lituji.
Re:
Každý má svou pravdu, pravda je pojem relativní!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1328: Venda Klaus - čtyřletý barikádník - Re: Re: Re: Re: Re:
Ano, na některé výroky není třeba vůbec odpovidat.
podpora prezidenta
Souhlasím s prezidentem republiky, není uplatný a jeho vyjadřování je srozumitelné všem občanům.Nelíbí se podvodníkům a rozkradačům.
S mnohými Zemanovými výroky a skutky jsem nesouhlasil ještě v době, kdy byl premiérem. Ale současné útoky na prezidenta už dávno překročily meze slušnosti a skutečné demokracie. V minulosti se média takto cíleně nestrefovala do Klause, ani když kradl v přímém přenosu, do Kalouska, když zvracel v televizním studiu, do Schwarzenberga, když spal kde mohl nebo mluvil sprostě atd. Místo diskuze a řešení problémů se vyhledává nepřítel. Podplacená média a zprofanovaní politici se snaží rozdělit občany do nesmiřitelných táborů, aby mohli snadněji krást a vládnout...
budeme narod , ANO
Jsem hrdý na svého prezidenta! Tak dobře překládat sprostá slova z angličtiny hned tak někdo neumí. Tak snaživě lézt Putinovi do prd*le hned tak někdo neumí (i Lukašenko se tu má ještě co učit). Tak výhodně prodat Krtečka v Číně výměnou za slouhovské podlízání čínským soudruhům hned tak někdo neumí. A nebát se svých vlastních občanů! Prezident jak má být! Žádný Trautenberg! Burák z Čech! Sprostý jako my ve 4.cenové skupině. Jeden z nás!
Re:
Zeman má kotníky zřejmě hodně vysoko. Ještě že sám sahá Putinovi akorát pod řiť, dobře se mu pak do ní leze, ani shýbat se nemusí.
Jak chcete věřit chlapovi, který má tři podbradky?
Re:
Zato jeho voliči a příznivci mají IQ tykve, to je vidět.
Musím říci, že pan prezident se mi od určité doby hnusí.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re:
#1324: - Re: Re: Re:
Ano, co řekl pan prezident mne v první chvíli zaskočilo, hlava státu by měla trošičku přehodnotit své vyjadřování, není to nic, čím by se měl chlubit, v hospodě u piva se nad tím nikdo nepozastaví, v rozhovorech z Lán to není moc vkusné, i když u jiných politiků to prostě televize vypipne a je klid. Tady se to nestalo z mého úhlu pohledu se naši novináři nebyli schopni přenést přes časté nelichotivé výtky na jejich hlavu ( ve spoustě výtek má pan prezident pravdu) a vrátili mu to timto způsobem.
Tak zkušený politik, jakým je prezident by neměl zbytečně nahrávat na smeč té sebrance, která tuto zemi jen devastuje a myslí si, že jsou VIP a mají patent na rozum. Nemají, jen škodí, prostředky, kterýmí jen mrhají jdou využít třeba na výzkum nemocí nebo zaopatření lidí s různým postižením, kteří se o sebe sami nejsou schopni postarat.
Jo, a ještě bych Vás chtěl ujistit......mé děti tak rozhodně nemluví.
I přes to,
jsem hrdý na svého prezidenta, ať se to někomu líbí nebo třeba nelíbí.