Petice.com

Petice proti ukrajinizaci českého školství

Perfektní reklama na petici

Nepřihlášený uživatel#1 Oct 12, 2022, 09:58
FORUM = ultralevičácký neomarxistický spolek.
Nepřihlášený uživatel#2 Oct 12, 2022, 10:47
Forum24-to je kapitola sama pro sebe - v tom negativním významu.
občan#3 Oct 12, 2022, 15:17

Co chcete po dezinformačním webu Forum24

Co chcete po dezinformačním webu Forum24

Nepřihlášený uživatel#4 Oct 13, 2022, 04:56
Forum 24 nemá cenu číst. Tam píšou jen proamerický dezinformátoři. Kdyby trochu přemýšleli, tak zjistí, že za vším zlem na světě stojí USA a jejich miminko EU jim vzorně slouží. Čest jejich propagandě. Lidi už by se měli probudit.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Nepřihlášený uživatel#6 Oct 13, 2022, 13:45
Podle počtu podpisů je vidět tupost tohoto národa a nutnost vypít si pohár hořkosti za svou lenost a tupost do dna!!!
Nepřihlášený uživatel#7 Oct 30, 2022, 01:58
Vážená paní doktorko, přejí Vám hodně zdraví a osobní energie ve vašem ryze vlasteneckém počínání ! Ing. Arnold Grega Praha
Nepřihlášený uživatel#8 Oct 31, 2022, 10:34
ANS je mi nesympaticka, považuji je za české nacisty, ale s textem v zásadě souhlasím... Ukrajinci musí být odsunuti, humanne, rychle... nejsou tu doma a nesmí tu zapustit kořeny, pravoslaví je nebezpečné, ukrofasismus také
Nepřihlášený uživatel#9 Oct 31, 2022, 21:16

jenomže my stále spíme nemá nás kdo vzbudit p. Vrabel? neeRe:

#4: -  

Nepřihlášený uživatel#10 Dec 18, 2022, 08:24
Vážení. S petici ničeho nedosahnete. Je potřeba udělat celostátní referendum o odvolání vlády, nebo navrhnout nový zákon. Vše je možné vládne lid. Ztráta času při podpisu petice. Učitele by se měli ještě hodně učit . Pokud mají zájem tak ať mi někdo z nich napíše na [email protected] a Ja jim vysvětlím jak správně postupovat v této fašistické diktatuře. Debilizaci zdar.
Nepřihlášený uživatel#11 Jan 11, 2023, 15:10
Ráda bych si nechala od dotyčné komentátorky d. FORUM vysvětlit, co je na jakékoliv PETICI dezinformačního a celkově bych přivítala poučení co vůbec "dezinformace" představuje a kde je hranice mezi informací a dezinformací. --- Já, při svém jen středoškolském vzdělání, jsem se naivně domnívala, že DEZINFORMACE je VĚDOMÉ podávání NEPRAVDIVÝCH INFORMACÍ za jistým účelem ..... zjevně je pravda ale jinde - soudě podle toho, že náš premiér a mnozí vládní činitelé i mediální pracovníci stále nejsou trestně stíhaní. --- Vysvětlíte mi paní Nowak, v čem spočívá hranice mezi INFORMACÍ a DEZINFORMACÍ? - Děkuji.
Ing. Zycha#12 Feb 12, 2023, 13:01

Poděkování

Děkuji, že díky Vám vím, že v tomto státě nejsem jediný, který se  nedokaže smířit s tím, co dělají našim dětem.  Upozornil jsem v době Covidu ředitelku školy, že moje dítě budu bránit do roztrhání těla. U správního orgánu mě to vyšlo na 4.000,- Kč, ale jsem připraven bojovat dál, za to nejcennější co má světě máme. Děkuji Vam, že za naše děti bojujete.....

Nepřihlášený uživatel#13 Aug 15, 2023, 22:41
Kontroluje někdo, jaké ukrajinské dějiny se vyučují? Nehrozí nacizace dětí?

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.

Placená propagace

Petice.com bude tuto petici propagovat mezi 3,000 lidmi.

Zjistit více...

Rozpočet 5 € Změnit
Platební metoda
PayPalGoogle PayApple PayKreditní karta

Vyberte způsob platby, abyste mohli pokračovat.