Otevřený dopis guvernérovi ČNB
problém řešit a odkázali na ČNB
Žel plánované akce v Praze se nemohu zúčastnit. Je mi 77 let a jsem z Hradce Králové a k tomu ještě dost nemocný. Každý den odkladu výplaty mojich peněz uložených v dobré víře u státem garantovaného peněžního ústavu pro mě může znamenat, že moje životní úspory proletí našim prohnilým soudním komínem a odrbaný zůstatek (pokud nějaký zbude) zdědí příbuzní aniž si mohu poslední období života přilepšit k žebračence dostávané ve formě důchodu. Děkuji vám všem za aktivity které i v můj prospěch podnikáte a nám všem, aby se situace rychle vyřešila a mohli ke svým "nikoli nakradeným" úsporám.
Viz mail z 11.10.2013
Jiřina Tichá.
Re: Divná hra p. Štěpánka
#1: nemám rád tuneláře - Divná hra p. Štěpánka
Vůbec Vás nechápu, co to blábolíte.. jaká divná hra?? Je to přesně naopak. navrhuji obráítit se na finačního arbitra. ČR..
Zástupce zájmů státu škodí těm, kteří stát tvoří
Re:
Což takhle MYSLET milá Jitko, myslet než něco napíši? "Nás" MSD okrást celkem nemohlo. I kdyby se samo "vytunelovalo", dostal jsem své peníze při jeho likvidaci z pojištění vkladů. (Ostatně v době, kdy podle chytráků jako jste vy, chystalo krádež, jsem ke svým penězům mohl....) Chtělo tedy nejvýše okrást Fond pojištění vkladů. Teprve po zákroku naprosto neschopné úřednice Smetanové , která drze prohlašuje, že hájí zájmy státu, k penězům nemohu a navíc nemám nárok ani na výplatu z pojištění vkladů, neboť družstvo není v úpadku. Tato povedená státní zástupkyně tedy postihuje ne původce možné krádeže, ale mne, který rozhodně s tím nemá nic společného. To jen nějaká Smetanová přišla na nový způsob, jak mne okrást (už mi vznikla škoda tím, že nemohu k penězům. Kdo je tím vinen, Jitko?). Ano, cizí majetek v tomto státě drze tunelují a kradou už i státní zástupci. Proč by ne, vždy najdou nemyslícího hlupáka, který jim ještě zatleská....
Re: Re: Re: Re:
MSD jakoukoliv petici rozesílat určitě nebude. Vedení (představenstvo družstva) x členové (střadatelé) = jiný rozměr. Členové se musí zřejmě postarat sami o to, aby získali své peníze. A toto, co zde je, to není petice, to je osobní otevřený dopis p. Štěpánka a občané tento dopis podporují svým podpisem. Petice, aby měla svoji váhu, a vlastně "zastupovala" členy - družstevníky MSD a další podporující občany, vypadá jinak.
Re: Divná hra p. Štěpánka
#1: nemám rád tuneláře - Divná hra p. Štěpánka
Bylo by zájímavé znát Vaše jméno a kontakt na Vás, případně Vaše vazby na státní zastupitelství nebo ČNB, jelikož zatím chování státní zástupkyně se musí každému jevit jako účelová likvidace nebo naprostá ignorance. Dostál
P. Kadlec
komentar
Pavel Sedláček
| This discussion has been closed. |