MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: vyjdeme do ulic
#8844: lela - Re: Re: vyjdeme do ulic
Každý, kdo jistou hist. událost vidí jako samostatný akt, nikoliv jako následek něčeho, a tím jistému národu škodí a staví ho do role agresora, na takový národ plive. A každý jen trochu vlastenec musí skákat radostí, když někdo takový není prezidentem ČR.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8849: prokouklý/dospělý Čuk (bez Geka) - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
A proč ty nejsi už dávno v tvých oblíbených jú-es-ej, když je to taková výspa všeho, co tak miluješ a obdivuješ? Že by nám tu něco neštimovalo?
Re: Re: vyjdeme do ulic
#8836: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: vyjdeme do ulic
Nejlepší = asi nejsprostší hulvát, který s pimprletem Krtečkem udělal díru do Číny a zasadil tvrdou ránu pražské kavárně. K tomu je třeba českému národu ze srdce pogratulovat.
Jak se autoři petice vypořádají s faktem, že jsou v ní uváděna falešná jména, která nelze dohledat v databázi příjmení?
To se to panečku, zvedá počet podpisů, když se tam naflákají vymyšlená jména! Už bylo nalezeno několik pochybení. Zkusím to projít co nejvíce to půjde a seznam dodám Zemanovi. Možná tak jako v minulé petici pozve neexistující osoby k osobnímu rozhovoru.
A opět bude ostudy kopec pro autory petice. Nikde už se nechlubte, že podpisů přibývá.
Re: Re: Re: Re: Re: vyjdeme do ulic
#8847: - Re: Re: Re: Re: vyjdeme do ulic
Hlavně že není protičeský, to vyvažuje téměř všechna negativa.
Zeman ten ožralej pobuda sere slušné lidi a bude jako prezident sesazen už se to blíží héhé.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8853: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Radši přiznej barvu, jak je to s tou pátou kolonou rusáckých prdelvlezů.
Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#2951: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Promiňte, ale moje chování Zeman nekopíruje a mě osobně prezident ani rozhodně nereprezentuje.
Já "nechlastám" a výrazy, které používá on, nepoužívám. Děti v naší rodině jsou ve druhé třídě a ani ony takhle nemuvili ani v první třídě ani ve druhé. Nemyslím si, že bychom byli unikátní rodina ani exotická vyjímka. Zemanovo chování je nevhodné, dělá jenom ostudu. Jsem pro jeho okamžité odstoupení.
Re:
Asi se tam taky podepíšu, jako Frederick Santer, ať je nějaká sranda :-)
Zbytečně se namáháte, tato "petice" není peticí v tom pravém slova smyslu, má stejnou váhu a relevanci jako facebooková skupina "Nechceme Zemana za prezidenta" s tisícovkou "lajků".
Re: Re: Re: vyjdeme do ulic
#8854: Past na krtky - Re: Re: vyjdeme do ulic
Krteček si nikdy nehrál na prezidenta, zato jiné komické pimprle prošlo až do finálě prezidentské volby a myslelo si, že pokoří Zemana. Naštěstí se tomu tak nestalo :-)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8816: Svarun - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Došlo ti, blbe, že tady je diskuse k petici proti hulvátskému prezidentovi, zrazujícímu zájmy státu, prezidentský slib atd.atd. a nikoliv diskuse na téma kdo, se nevíce vetře do Putinovy řiti?
Re: Re:
#8860: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re:
Já si myslím, že by ten podpis určitě prošel. :-) Mě jen zaráží ta drzost, se kterou tvrdí, jak jim hezky ty podpisy přibývají. a on je to podfuk.
KURVA ZEMANE VYSMAHNI NECHCEME TĚ TU NÁŠ HLAS PATŘIL KARLOVI!!!!
mně to fakt nedá, musím odpovědět :-)
Nic ve zlém, pane Santere, padouchu II. kategorie, nezdá se vám, že se tady sám pasujete do role toho, kdo určuje, kdo je správným prezidentem ? Skutečně se cítíte být povolán k tomu, abyste rozhodoval o tom, kdo je a kdo není vlastenec ? Opravdu si myslíte, že 45% obyvatelstva nemají právo říkat si "vlastenec". Z čeho pramení tato vaše sebejistota ? Narážím samozřejmě na to, že 45% voličů volilo za prezidenta Karla Schwarzenberga. Je to sice méně, než měl Zeman, ale je to nezanedbatelný počet. A ti všichni, podle vás, nemají právo považovat se za vlastence ? Jste poměrně netolerantní.
Je to bohužel naopak
#8861: - Re: Re: Re: vyjdeme do ulic
Ne, na Krtečka si hraje ožralý sprostý Zemák. Jak vidí ruskou nebo komunistickou čínskou řiť, šup do ní!
Nechcete někdo Zemana utratit? Rád se přidám ju?
Re:
Poslední průzkum je z 22.10. To ještě Zeman nerozdával státní vyznamenání svým kamarádům na mikiny, nebyl v Číně a nehlásal z rádia KU*NA ZKU*LI H*O. Myslím, že nový průzkum veřejného mínění na volbu prezidenta bude vypadat jinak a že ten dement a opilec bude na konci tabulky, pokud tam vůbec bude.
Re: Re: Re:
Slyšme hlas antizemanovského "demokrata". Co dodat?
Re:
To chce studený hadr na čelo. Směšné jsou zoufalé výkřiky do větru.
Oni nic jiného neumí. Hezky jim Zeman zvedl mandle :-)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8858: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Vyvrať něco z toho, co napsal o Rusku, a pak teprve krafej něco o ruské páté koloně. Nebo je to jen další z výkřiků do tmy, stejně jako u ostatních zdejších "rekovných" zamanobijců?
| This discussion has been closed. |
#131: nana - Re:
dej si facku magore§