MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Nejlépe ukrajinsky, píčo. Tohle je petice banderovských nacistů a teroristů z Pražského majdanu. Můžeš i arabsky, jakožto sluníčková píča.
Re: Re: Re: Re: Re: Je to pekelné....
#64566: Já nejsem Asenad! - Re: Re: Re: Re: Je to pekelné....
Tak konečně se ti Fotr vrátil z kriminálu
Re: Re: Doložte, že tomu tak je z věrohodného zdroje....
#64553: - Re: Doložte, že tomu tak je z věrohodného zdroje....
To si pleteš s ČT.
Re: Re: Ať žije Zeman
Je evidentní, že jsi buzerant. Máš doma akvárko?
Re: Vzkaz pro všechny komunistické krysy
#64492: - Vzkaz pro všechny komunistické krysy
To by Havel nesměl bejt bolševickej kretén pěstovanej stbáky.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Vzkaz pro všechny komunistické krysy
#64607: - Re: Re: Vzkaz pro všechny komunistické krysy
Tvrdí to sadistický masový vrah a lupič Mašín, idol všech havloidů. :D
"Ovar se stal reprezentantem fašizující se části naší společnosti.
Re: Re: Re: Re:
Ty jsi hlavně zemanofilní debil, debile!
Re: Re: Slava mu on je pasak...
#64551: - Re: Slava mu on je pasak...
A k tomu "lehce přihřátý"
Zemanovi jde o koryto.
Mezi fanatickym muslimem a ZEMANEM neni rozdil.Zemanovi, tomu ruskymu svabovi by vyhovovalo kdyby nas obsadili rusaci a proto jeho boj proti muslimum ma stejny duvod jako Putinuv.Muslimove jim nikdy nebudou zobat z ruky.
Jak se prosim vas rekne arabsky Ovar?
Rozbor včerejška: Pokud Zeman neudělá chybu, má příští volby vyhrané. Sobotko a novináři, lidi se naštvou a heslem bude „Máme hole v ruce“
Tomu, že rok 1989 byl povstáním lidu proti komunistům, už věří snad jen pár naivků. Byl to státní převrat, naplánovaný a provedený brilantně. Za aktivní spoluúčasti některých mocných té doby, za pasivního přihlížení zmrzlých a zkřehlých davů, které si myslely, že se v kapitalismu budou mít lépe. Většina se nakonec má hůř.
Podle posledního pruzkumu,má Zeman vic než 60 procentní podporu,dalších deset procent nevědělo odpovědět,proti se postavilo pouze necelých 20 procent luder což jsou neziskový,poskoci usa a vlastizrádné ludry!Jestli Zemaqn rozděluje tak jen vlastence od špíny jako jste vy!
Re: Re: Re: Re:
Řekl ti tvůj fotr, poté co vytáhl ven svého čúráka od hoven.
Názor starého chlapa
O politiku jsem se moc nestaral,ale při posledních voleb jsem volil v prvním kole Roithovou Zuzanu Moniku!V druhém Karla Schvarzenberga!Zemana jsem znal jenom jako tlučhubu,který nic dobrého nevymyslel a jak tak sleduju nevymyslí!Nechápu a ani nepochopím lidi,kteří ho mohli dostat až tam kde je!Vždyť ty odpovědi a ty jeho prupovídky jsou stejné jako u čtrnácti-letého záškoláka !Kdo může v tomto vidět nějakou moudrost,nikdy nepochopím!
| This discussion has been closed. |
Jak ji mám podepsat?