MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Kott - komunismus
Pan Kott,
ono se určitě s těmi čísly, které byly pod kontrolou Vašeho vedení krásně fabulovalo. Je tady asi zbytečné se přetlačovat s nikým, kdo si skutečnost upravuje podle sebe.
Pokud mohu doporučit. Zjistite si, jak probíhalo jednání parlamentu 14. a 15. listopadu 1989 (jenom upozorňuji, že to bylo před pádem Vaší vlády)
Re: Re: Podporuji pana Prezidenta!
#5455: - Re: Podporuji pana Prezidenta!
Já třeba nikoho takového neznám. Kdo neodjel za Klause, Topola nebo Kalouska, ten už to tu nějak doklepe...
100% ožralej zeman
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Nejsem z Prahy a po kavárnách nesedám, pana Zemana jsem nevolila ale respektovala jsem výsledek voleb. Ale teď se za něj stydím a MĚL BY ODSTOUPIT! HNED!!! Než bude pozdě ...
Re: UŽ JE TO VENKU
To spíš vypadá jako dlouhodobé výsledky pravicového (rozuměj zlodějského) zdravotnictví.
DLOUHO UŽ NEVYDRŽÍ!!!
Re:
Lepší bude jít do lesa a uklízet bordel a černý skládky....alespoň prospěšné přírodě...
Re:
Pane Kott,
anketa mezi Vašimi zločineckými spolustraníky opravdu,ale opravdu není moc relevantní.
Že jste to nemyslel vážně co, že to byl jenom takový vtípek. Asi budete komik. Nechtěl by jste vystupovat v nějakém zábavném pořadu? Podle mne by jste měl celkem úspěch.
Děti u rádia
Udělal jsem chybu, říkal jsem si, pustím dětem rádio, budou Hovory z Lán, kde mluví pan prezident, ať slyší a vzdělávají se, ať slyší nejvyššího pána v republice, hlavu České republiky.
A to jsem si naběhl, pak jsem jim musel celý víkend vysvětlovat, co to znamenají ty slova Kunda, Zkurvit, Hovno atd….
Re: Po letech někdo natvrdo říká pravdu, mluví jako my obyčejní lidé !
#4263: Václav - Po letech někdo natvrdo říká pravdu, mluví jako my obyčejní lidé !
Vácave,Václave - tak konečně víte co je to pussy. Ale ono to není to co pavil Zeman, on má špatné rádce a anglicky zná mizerně. Pussy je kočička, chlupaté zvířátko a jen blbec jko je Zeman to překládá po svém. Ale jinak jste se vyblinkal znamenitě. Ano ve vás je nedej Bože budoucnost tétozemě...
ZLATÍ KOMUNISTÉ
Re: Děti u rádia
A "prošoustanýho" Karla jste jim nepouštěl?
| This discussion has been closed. |

Miloš a jeho zoufalství
Božský Caesar Miloš a jeho melody boys jsou přeci také nad zákony této země:
Hrad-taji-platy-svych-vysokych-uredniku