MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Vy asi patříte - stejně jako Ovar - do 4. cenové, protože o kavárnách a inteligenci nevíte vůbec nic.
Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#4991: - Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
jim nejde vůbec o těch pár slůvek, jim nevyhovuje Zeman a chtějí tam toho "svého" a serou na to, koho si většina zvolila...vždy jde o peníze
Re:
To znamená, dle Vás, že v naší zemi jest 2,5 milionů lúzy....?
No jo on je trochu sprostý, kde kdo v mém okolí je sprostější, ale on nekrade ale to vlastně nevadí to je vedlejší
Re:
No nevím , jestli není není falešnej, ale pořádnej vožrala s propitým mozkem je určitě. A jak mu sekne ta flanelka, honem si ji běžte koupit, je to přec e lidové, jako presidentova vulgarita. Jen u Vás nehrozí, že spadnete do korunovačních klenotů,háááááá
AsiRe:
Asi se pudu pověsit sám, jesli Vám to udělá radost....
Děláte z komára velblouda a vůbec nechápete,že právě Zeman chrání čr jak může.Není pokrytec a už vůbec ne multikulti,jako většina politiků a prezidentů.Jednou vám to taky dojde,nebojte.
Zaklínadlo Belzebuba: Byl jsem zvolen většinou lidí, a tedy mám větší pravomoci než kdokoliv jiný – Belzebub dočasně umístěný v sídle českých králů si vůbec neuvědomuje, že druhou stranou mince je odpovědnost – tedy odpovědnost všem a to i těm, kteří ho nevolili. Bohužel jsme prohráli s klikou Belzebubových přátel z minulosti, ze stranou starců a nul, které jsme to vzápětí spočítali! Nejsou nic a nikdy nic neznamenali, ale bohužel tato Belzebubova strana využila všech forem, všech podlostí a lží a dosadila tak Belzebuba na hrad. Jaká hrůza a buranství! Z Belzebuba čiší primitivní buran ze všech jeho rozkymácených stran (bohužel je však i sečtělý, ale jak řečeno: Ani množství složených vysokoškolských zkoušek a získaných titulů nečiní z osoby vzdělance, buran zůstane buranem!). Jeho pravá tvář se odkrývá a cítí se stále silnější v „kranflecích“. Mocipán nejen, že si ze státního svátku dělá oslavu svých příznivců, ale jak se ukazuje, dovoluje si i bezprecedentní vulgarity – to má být hlava státu, to má být reprezentant České Republiky?
Kde je noblesa TGM a Dr. E. Beneše? Proč buran Belzebub ničí odkaz V. Havla?
Vyvolejme akce k jeho sesazení a definitivnímu odsouzení jeho chování, jeho nesmyslným a navíc sprostým řečem. Nelze mu prominout ani prudkou virózu natož čínský Tibet!
Braňme se!
Praha dne 03. 11. 2014
Re:
Že jste se, Ovčané, neozvali, když to tady válel ožrala Kalousek.
A snad ho pošlou i do důchodu dřív než zase něco vyvede..
Prezident Zeman se ukázal svým vyjadřováním jako obyčejné hovado, ale nehledě na to všechno je i jeho politika směřovaná lezením do zadku Číně a zavrhováním Tibetu velmi politováníhodná.
Re:
pochop, že multikulti tuto petici podepisují :-)))) ano, ti vyžírkové a nefachčenka, proto tak ryčí, vědí, že jim pan prezident uzavře kohoutky ke státní kasičce :-))))
Re: Re:
jsou to stejní zlodějští darebáci jako on, proto ... :-))))
Re:
nelži, jen v tomto případě použil vulgárních slov a to proto, aby právěže poukázal na vulgaritu...to, že poslušné média vytrhnou z kontextu jen těchto pár slovíček nám říká, komu tyto média slouží...a také si pamatují, co o našich novinářích pan prezident řekl a také měl pravdu
Re:
Ano, lide, co ho volili si neuvědomili vážnost svého rozhodnutí.
Vpravde me tolik neurazi par sprostých slov z ust prezidenta, i když, při trose kriticnosti, ktera mi zbyla, chápu, ze to v mediich není vhodne. Nicmene napr. Ivan Martin Jirous, Landovsky, Schwarzenberg a další také mluvivali sproste a to i do medii. Ale to mi vůbec nevadilo, protože jejich chovani takove nebylo. Co mi ale vadi, je prohlaseni prezidenta, ze nejede do ciny poucovat o lidských pravech ale naucit se tam, jak stabilizovat zem (omezenim svobody slova? Zaviranim politickych veznu? Strachem?). Vadi mi jeho neustale bagatelizovani kremelske agrese, nebezpečí z kremlu plynouci, chlastani s generalama na ruskej ambasade... Není sprostých slov, je sprostých cinu! Tak proto to podepisu…
| This discussion has been closed. |
I přes jeho občasné výkyvy Zemana podporuji. Ten váš huhňa kníže,to je jiná třída.Do každýho města města mešitu,s tím samozřejmě velký nárůst muslimů a pod.Co blbnete,aspoň řekne co je pravda a není falešnej jako spousta jiných politiků a vy řešíte pár sprostých slov.