MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
občan V.Klaus a mnoho dalších našich představitelů
je samolibý a rád se předvádí před davy.
Všem dohromady pak chybí MOUDROST !!
Re:
Schwarzenberg na fóru o zemanovi? Něco ti nedošlo? Chápu, ty budeš volič zemáka...;-))))
Re: Re: Re: Re:
Přesně tak juniore, protože ty jsi tak akorát ochcával chodník v listopadu 89 a o životě víš hovno.Podepisuješ petice, aniž bys znal souvislosti, ale je to typické ovčanské jednání dnešní společnosti :) Utři si mléko u brady a alou na kutě, zítra máte matiku

rudý ďábel
S pozdravem
Jaroslav Brdlík
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Demografy uznávaný fakt je, že 20% obyvatel každého státu nebo národa tvoří inteligenci. A to nemyslím jen tu otitulovanou. Zbytek je prostě ten ZBYTEK.
Takže lhář, mstivec, opilec a intrikán věděl kterou část národa má při předvolební kampani oslovit. Trefil dobře. Proto jsem byl a stále jsem proti přímé volbě prezidenta.
Re: Vivat Zeman!
Mozek není ani nalevo, ani napravo. Ty jsi ovšem evidentně debil levý.
Tvrdá cenzura
Fascinuje mě jak u petice lidí, kteří se tváří, že chtějí to nejlepší pro národ funguje velmi tvrdá cenzura jakýchkoli příspěvků (i slušných), od lidí kteří s nimi nesouhlasí.
Tak a teď mě můžete cenzúrovat ;-)

své k svému, že soudruzi
Re: Tvrdá cenzura
Výměna názorů není cenzura, to jste se zapomněl v jiné době... ;-)
Obama nedávno prohlásil o premiéru židovského státu Netanjahuovi, že “Všichni víme, že Bibi Netanjahu je osina v prdeli - We all know Bibi Netanyahu is a pain in the ass. A Obamův kolega Clinton si zas nechal udělat orální sex v Oválné pracovně a tvrdil národu, že neměl s Monikou sex.
A polští politici hlásají, jak jsou hloupí, když Američanům vykouřili ču..ka, nechybí ani slova jako chuj, ku.va a další květnatá “diplomatická” mluva, zatímco náměstkyně amerického ministra zahraničí Victoria Nulandová na záznamu rozhovoru s americkým velvyslancem na Ukrajině Geoffreym Pyattem mluvila o tom, jak dosáhnout, aby USA “vyjebaly s EU”, anglicky “Fuck the EU”............
| This discussion has been closed. |
Vivat Zeman!
Je legrační, jak se z toho pravičáci můžou vzteky posrat. Vivat Zeman!