MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
buď v klidu: islamizace (evropy) i tento problém vyřeší velmi rychle... :-)
Re: Re:
To že mi tykáš a spochybnuješ můj věk svědčí že jsi stejného ražení jako on.Gottwald byl taky sprosťák ale nedovolil si veřejně takových vulgarit promin nejsem znalá internetu ale můzu poslat svůj názoe prostřednictvím sveho pravnuka.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Co to mluvíte za nesmysly?! Pokud jste to podepsal, tak se můžete i odstranit Váš podpis... Samo od sebe se to nepodepsalo...
Re: Re:
do práce se ti možná nechce, ale chechtáky z rakouska se ti líbí!
jak už jsem psal: POKRYTECKÁ společnost se pohoršuje nad (pouhými) výrazy presidenta.
a nakonec: "pán, který má ůroveň?!" (to je JAKÝM jazykem), boha jeho?!
Ach národe český. Jen jsem nakoukl do komentářů a hned jsem si úlevně oddechl, protože jak vidím, občané České republiky vůbec nejsou pokrytečtí a nekáží vodu, zatímco pijí víno.
Kdo by nepochopil, tomuto se říká sarkasmus.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Jak příznačné, že tato petice vznikla na základě vulgárního vyjadřování a ti, co s ní souhlasí se vyjadřují ještě hůř.
Politik je odrazem lidu, což je (zvláště u tohoho presidenta) dost smutný obrázek.
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Buran se píše úplně jinak než občan, asi vás ve škole nenaučili psát nebo poznávat význam slov. Občan by se nikdy nemohl snížit na to, aby obhajoval hulváta a sporosťáka, třeba takového co zrovna sedí na židli, která náležela prezidentům.
Jeho sklony k "nachlazení",jeho nevhodná vystoupení a doporučení žákům škol ohledně závislosti na nikotinu,jeho absolutně nevhodné vyjadřování na adresu novinářů a již téměř kohokoli, kdo má jiný názor.Skandál nad skandál.Výběr osobností k příležitosti Státního svátku a předávání Státních vyznamenání ,to je ukázka vrcholu arogance.A jeho chování po prohrané volbě na prezidenta v roce 2003-ubohost.
Stydím se za něho a NENÍ to můj prezident.
| This discussion has been closed. |
Re:
#430: -
ne, ne. to se ti plete.
"PRASETEM A HOVADEM" byl nazván vendelín havel petrem cibulkou.