MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Vzhledem k tomu, že žijeme v bezprávním Zemanstánu, tak jo, protože signatáři budou perzekuováni a případná demonstrace 17.11. bude potlačena ozbrojenými skložkami, jimž soudruh Zeman velí, a to ikdyž je vožralej jak motyka.
Re: Re: Re: Adresováno idiotům
#4301: ringowrc - Re: Re: Adresováno idiotům
názory zatím dobrý. před měsícem dvěma to bylo horší. ted s ním souhlas
Re:
to je zase výzva ... komentuju jen: trhni si nohou šašku
Re: Re: Re: Adresováno idiotům
#4301: ringowrc - Re: Re: Adresováno idiotům
Zdaleka ne za celý národ !!! Volilo ho asi jen 2 miliony úchylů, a za ty mluví. Pár takových blbů znám osobně, a to je síla s nimi přežít jediný rozhovor !!! Tento blb je tedy prezidentem jen těchto blbů, ostatní se od něj, jak vidno distancují. Ale úředně je prezidentem všech - to je pravda, bohužel. Proto nesmíme čekat, jestli dožije konce funkčního období (ikdyž již teď je zcela nefunkční), a musíme si jej popravit sami.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#4111: - Re: Podporuji pana prezidenta
Ale proč to troubil do rozhlasu? Proč jim to neřekl osobně?
Zeman by měl být jen tak pro výstrahu popraven, aby všichni jeho nohsledi a zmrdi přisluhovači věděli, co by je čekalo v normálním státě, ve kterém by lid měl možnost opravdu vyjadřovat svoje názory.
Ale na druhou stranu, jestliže jsme národ takových hovad, že jsme si do čela zvolili takové hovado, tak si říkejme: "Dobře nám tak !". Já mám čisté svědomí, já toho prašivýho notorickýho zmrda nevolil.
Re:
napsal inteligentní slušňák. A máte pravdu, přece pan president nemůže mluvitř tak jako Vy. Co si to vůbec dovolil mluvit trochu neslušně. Jen aby nezačal mluvit úplně jako Vy (zmrdi atd.), to by si teda dovolil moc o:( to už by bylo na popravu
Re: Podporuji pana prezidenta
Nemohu a nechci respektovat fakt, že prezidentem naší republiky je psychicky narušený člověk,který náš stát posouvá do zemljanky,někde v Rusku! Nyní jsem četla komentáře a jsem zhnusena tím,jak se lidé vyjadřují vulgárně. Lidé vzpamatujte se, pokud je toto naše kultura, nedivím se,že máme takového prezidenta!!! Olga Krátká
Lidi, krucinál !
To si nepamatujete na Zemanovy hajzlárny z devadesátých let ? Opoziční smlouva, kterou si zajistil nekontrolovatelnou moc pro svou bandu kamarádíčků. Přezdíval jim "vláda sebevrahů" - kokot prolhanej, slib, že to jsou sebevrazi, nesplnil. Pak "akce čisté ruce", do které se jakjo největší zloději chytili socani, tak tu akci stopnul. Vnesl do politiky aroganci a hulvátství. Naprosto potírá masarykovské myšlenky a jde denně proti zájmům naší země, protože kolaboruje s Putinlerem, Čínou a potají i se Severní Koreou. Nechápu ty debilní mozky, které ho mohly volit. Jistě, debílci, protože jsou to stejní hulváti, budižkničemové, flákači a bezpáteřní pokrytci, a nepřející hajzlové, kterým jde jen o to, aby oni měli to, co jim slíbí (a nikdy nesplní), a zájmy a potřeby nových generací jim jsou u pr.ele, jako Zemanovi celý národ.
Je pravda, že ten blb by se mohl už uchlastat a ulhat k smrti, protože není lepší představa, než pohled na Zemanovu mrtvolu. Ale hlavně abychom se toho dožili !!!
Re: Re:
No jo, řečeno slovy Zemana - ten pisatel to náhodou vystihl přesně, protože asi si chtěl ověřit, že když si něco dovolí Zeman, tak že ostatní si to dovolit nemůžou. No a vidíte, už se z toho posí.áte. Jste stejní pokrytci, jako Zeman.
| This discussion has been closed. |