MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Kdo neviděl ať se podívá na včerejší "Máte slovo" - Jílková. Zemanovci se odhalili v plné kráse. (Stačí zadat do vyhledávače: máte slovo.
Stojí za shlédnutí celé............
Aktuálně: Nikdy jsem nebyl nejpomalejší v koloně, říká hendikepovaný
Re:
32 minuta je mistrovská. Zemanovec s ruským jménem jako příslušník "pražské kavárny" vzbudil všeobecné veselí :-)
Krkovička - tedy Veleba byl taky úžasný. Opravdu to bohužel stojí za zhlédnutí. Je to děs.
Re: Máte slovo - M. Jílková
Díky za info.... Ted to mám puštěno, ten Veleba je pitomec, to víme dávno všichni. Ale ta mladá komunistka Vičanová, ta by se měla naučit slušnému chování, ale především, je to Rusanda a v r. 1991 se měla správně vrátit do CCCP, tak at je ráda a váží si toho, že u nás mohla zůstat a chová se u nás slušně.
Re: Re: Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a ja
skoč do zdi.... doporučuji www.plkm.cz
Pan Michal Horáček na Hrad !!!!
Re: Re: Re: Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně
Re: Re:
To opravdu není sranda. Jelena Vicanová to zní opravdu rusky, stejně jako znělo rusky jméno toho tlustého organizátora protestu za Zemana na Klárově.
Kolem KGBáka Zemana je to evidentně jedna ruská pakáž vedle druhé.
Je to velmi podivné, Krkovička- tedy Veleba se ovšem tváří, že nic nevidí a nic neslyší.
Re:
Prakticky nemá zkušenost s politikou. Moc se mi taková kandidatura nelíbí, ale rozhodně lepší než Dlouhý.
Libor Smolař
1) Jak může být prezidentem někdo komu platila kampaň zahraniční (ruská) firma? Žádný div, že jeho výroky hraničí s vlastizradou.
2) Když podvádí třeba sportovec, jsou mu odebrány tituly, vítězství... Kdo sebere úřad prezidentovi - podvodníkovi?
Jelena Vičanová je skutečně velmi podivná....
....s citacemi z Hlasu Ruska a s její velmi podivnou aktivitou ve prospěch Zemana a velmi podivným ruským jménem.
2) Když podvádí třeba sportovec, jsou mu odebrány tituly, vítězství... Kdo sebere úřad prezidentovi - podvodníkovi?
V pořadu paní Jílkové byla velmi dobře ukázána mentalita Zemanovců
Tak , to je přesné a dobře, že jste to tady připomněl / a...
1. Přímo na tento problém - " podivná predvolební kampan Zemana " , měla být dávno sjednaná vyšetřovací komise. Také nerozumím, na co se čeká a proč to tak dlouho trvá..
2. V pořadu paní Jílkové byla velmi dobře ukázána mentalita Zemanovců. Doporučuji všem zhlédnout tento pořad..
" Máte slovo - M. Jílková
Re: Re:
Já bych preferoval Jiřího Dienstbiera mladšího.
Re: Re: Pan Horáček je velmi vzdelaný člověk
Pan Horáček je velmi vzdelaný člověk, jsem přesvědčen, že by byl naprosto skvělým prezidentem !!!!!!
S komunistou Dlouhým , odkojeným v PROGNOSŤÁKU , ho proboha, snad nikdo ze soudných lidí nebude srovnávat !!!
Re: Re: Re:
Jiřího Dienstbier by byl také dobrým prezidentem , souhlas .
Re: Re: Re:
Krkovička je jak vystřiženej z toho tradičního nástupu všech papalášů na Hradě před rokem 89 :
V. Biĺak, P. Colotka, K. Hoffmann, A. Indra, A. Kapek, J. Kempný, J. Korčák, J. Lenárt, L. Svoboda , L. Štrougal , J. Veleba atd...
Re: Re: Re: Re: Re:
#37422: Arabela - Re: Re: Re: Re:
Také jsem Bela, vlastně Arabela a chtěla bych být prezidentkou ČR.
A já chci Jelenu Vičanovou
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoli
#37400: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, p
Prozradte mi, komu a na co odpovídáte?
Jinak k té pravdě... ta bolí jen lháře...
o těch zpíval už Jan Werich..
lháři ve fraku, každý jim věří...