MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37376 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-06 05:56

....okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko


Nepřihlášený uživatel

#37377 Sami Rusové neberou ruské bony vážně

2015-02-06 05:58

  Rusko a ruská "měna" tedy post bolševické bony, které dokonce ani Rusové sami neberou vážně, jsou dokladem, že hodnotu měny určují občané nikoliv výše zlatých rezerv, zásoby ropy, plynu či nerostné bohatství, ale to jak funguje stát a jací občané jej tvoří.  

Rusko je bohužel z obrovské části tvořeno lenochy, kteří jsou ovšem připraveni kdykoli zabíjet a nejsou schopni pochopit, že volí zločince, případně jejich společnost není schopna do politiky vygenerovat nikoho jiného než zločince. 

Celý svět  věděl, že Lenin je zločinec, stejně tak Stalin, Chruščov, Brežněv, Putin. Rusové na to vždy přijdou až po jeho smrti, divná země to Rusko a ještě divnější lidé. 


Nepřihlášený uživatel

#37378 Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-06 05:59

#37376: - Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

  Volby v roce 2010 měly klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat, ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, jeden den Janukovič zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k okupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizování obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národností velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peněz ruské bony s padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#37379 O Kosovu a Krymu

2015-02-06 06:02

Kosovo a Krym je rozdíl obrovský např. v tom, že válku v Jugoslávii z venčí nikdo nevyprovokoval a pokud ano tak jedině Rusko, které má tak vřelé vztahy s prvním velkým válečníkem tam, tedy se Srbskem.  Další vývoj již byl nevyzpytatelný a v případě Kosova bohužel hrozila a byla realizována genocida etnika v takovém rozsahu, že by to už Evropa nemusela přežít, zásah tedy musel přijít. Je také velmi zajímavé, že Rusko bylo Pristyně zcela mimo mezinárodní právo daleko dříve než síly UN a dokonce vyvolávalo konflikt s UN. 

Druhý fatální rozdíl byl v tom, k neměnnosti hranic Srbska nikdo nezavázal, neboť ani nemohl, stát neexistoval. To, jestli součásti nově se tvořící Srbska bude či nebude Kosovo mohlo být právě důvodem k oné genocidě, která započala a kterou Evropa skutečně již dále nemohla jen tak sledovat s tím, že si to mezi sebou nějak vyřídí. 

Kosovo tedy nejen, že nebylo ukradeno ale ani nebylo komu jej ukrást, státy bývalé Jugoslávie v době kosovské krize neexistovaly. Tedy vzniklo Kosovo na základě mezinárodních dohod, aby se zabránilo velké genocidě v Evropě. 

Vidíte to jinak? Tak neváhejte a napište jak? 

Pokud toto Václav Havel ve velmi složitém a mnohaetnickém konfliktu v Jugoslávii dokázal přečíst a jasně vyjádřit názor, že se žádná genocida jednoho etnika v Evropě již nesmí opakovat, pak je potřeba mu vyjádřit obrovský obdiv, neboť drtivá většina občanů ČR ani netušila, kolik stran vlastně v bývalé Jugoslávii mezi sebou válčí. 


Nepřihlášený uživatel

#37380 Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-02-06 06:04

#37376: - Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože.... 

 Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kteří rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu.


Nepřihlášený uživatel

#37381 O demokracii....

2015-02-06 06:08

Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá, že se demokracie vytrácí. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#37382 Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a jasně....

2015-02-06 06:12

Zeman dal jasný negativní vzor burana, říká jazykovědec

LN: Posouvají pomyslnou hranici i vulgarismy politiků, třeba ty, které pronesl nedávno Miloš Zeman?

Myslím, že ne. Nechci ho za to v žádném případě chválit, ale Miloš Zeman nám dal jasný negativní vzor burana a myslím si, že si řada lidí uvědomila, že takhle vypadat nechtějí. Zatímco předchozí posuny k horšímu byly hodně neznatelné, teď udělal Zeman razantní předěl, díky kterému si kulturní lidé uvědomili: „Pozor, takhle my dopadnout opravdu nechceme.“ Proto Zeman nemá rád kulturní lidi a nazývá je lumpenkavárnou. 

LN: Vidíte, jak dokáže být jazykově kreativní.

Ano, Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní.

 

Toto je snad nejkratší a nejpřesnější charakteristika komunistického nácka Miloše Zemana. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#37383 Re: Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a jasně.

2015-02-06 06:25

#37382: - Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a jasně.... 

 Ze všeho nejvíce Kluasova vyjádření nejen z poslední doby vypadají, že by v Evropě rád zorganioval bolševicko-fašistickou revoluci. Viz. jeho podivné koketování s ultra ktolickou akcí DOST, s různými hnutími např. Libertas, které tak podivně organizovalo protest v Irsku a tak velmi podivně zmizelo, když se provalilo, že bylo placeno z Ruska. 

Je to divná věc Kluas se Zemanem bohužel skutečně vypadají jako agenti KGB a co je horší, je možné, že když to vidí mnohí občané v ČR (min. drtivá většina mých znýmých) tak je možné, že zpravodajské služby států napříč světem mají dostatečně průkazné analýzy, že se o KGBáky jedná a tak také s námi naši partneři jednají, neboť oba mají nadosmrti absolutní beztrestnost a z toho bohužel i vyplývající poměrně velkou až neomezenou moc. 


Nepřihlášený uživatel

#37384 *** 6.2. 2015 - DEN BEZ ZEMANA ***

2015-02-06 07:34

Zdravím Lumpenkavárnu, všechny hodné a slušné lidičky, přeji krásný a  "rychlý " poslední pracovní den  a nádherný víkend!!!

PS :  Zkuste dnes nemyslet na odpornou,  nenávistnou, opileckou obludu, co se prolhala na Hrad. V životě je spousta krásných věcí a vzácných lidiček, kolem nás, nenechejte si zkazit den oplzlým primitivem..

6.2. 2015 - DEN BEZ ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#37385 Re:

2015-02-06 07:56

#37384: -  

 Jééé to jste hezky napsal/la.....a souhlas, kašleme na něj dnes!! I když mám obavy, že se nám opět brzy něčím peprným připomene, spiťar jeden :-)


Nepřihlášený uživatel

#37386 Re:

2015-02-06 07:59

#37384: -  

 Vlastně souhlasím, problém je v tom, že když jeden superdebil Miloš Zeman přestane, okamžitě ho zastoupí jeho oposmluvní kupčík superdebil Klaus, jak je dnes zřejmé v HN. 

Je to děs, co tito dva s ruskou propagandou v parlamentních listech vlastně dokáží nadělat za dílo v lidech, kteří jen malinko povrchněji sledují politické dění a bohužel si myslí, že název Parlamentní listy je cosi bohulibého či dokonce pravdivého, když je to z "parlamentu". Přesně na tyto lidi právě ruská propaganda, Klaus a Zeman cílí. 

posílejte odkaz na tuto petici všem svýn přátelům a známým !!!

#37387 posílejte odkaz na tuto petici všem svýn přátelům a známým !!!

2015-02-06 08:20

posílejte odkaz na tuto petici všem svýn přátelům a známým !!!


Nepřihlášený uživatel

#37388 Re:

2015-02-06 08:22

#37384: -  

Take zdravim. Napad je to krasny a moc hezky napsany.  Hlavne charakteristika hradniho opilce.  Bohuzel, za sebe nemohu nic slibit.  Mam pocit, ze budu "bojovat" kazdy den, dokud ta ozralecka kreatura bude strasit na Hrade. 


Nepřihlášený uživatel

#37389 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě....

2015-02-06 08:30

#37388: - Re:  

.....to už je daleko reálnější lze takové věci docílit. 


Nepřihlášený uživatel

#37390 Re: Re:

2015-02-06 08:33

#37369: Káča - Re:  

 Výborně soudruhu, tvůj soudruh vůdce tě jistě na hradě vyznamená za statečnost.


Nepřihlášený uživatel

#37391 Re: Re:

2015-02-06 08:35

#37366: Arabela - Re:  

 Jo, chovala se jako správná nevychovaná blbka.


Nepřihlášený uživatel

#37392 Re: Re:

2015-02-06 08:37

#37370: Káča - Re:  

  Výborně soudruhu, tvůj soudruh vůdce tě jistě na hradě vyznamená za statečnost.


Nepřihlášený uživatel

#37393 Re: 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě....

2015-02-06 08:37

#37389: - 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě.... 

 Zeman je sice absolutně beztrestný a je velmi pravděpodobné, že policie věc bude muset odložit, ale žaloba by na Zemana měla být podána a to nejen jedna. 

Za výroky o Peroutkovi by měla jeho rodina
Zemana žalovat, říká historik Zídek

 


Nepřihlášený uživatel

#37394 Re: 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě....

2015-02-06 08:37

#37389: - 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě.... 

 Lze docílit odvolání Miloše, dá to trochu úsilí, ale půjde to !!! Věřím tomu !!!

Přeci ho tam nenecháme dělat ostudu ještě další  3 roky !!!!

Je možné, že 6.5. už tam skutečně nebude !!!

Nikdo už nemůže být horší i Maxipes Fík by vládl lépe a reprezentativněji !!!


Nepřihlášený uživatel

#37395 Ještě může chvíli komunista Zeman mluvit o tom, jak v Rusku hledá pro občany "práci"......

2015-02-06 08:39

Iráčané si přitom zákazníka vybírali mezi evropskými, ale i ruskými či ukrajinskými zbrojovkami. A na Čechy padla volba kvůli příznivému poměru vysoké kvality, ceny, ale také rychlosti dodaných zbraní


Nepřihlášený uživatel

#37396 A co Miloš Zeman ten je "jen" superdebil?

2015-02-06 08:49

Ruský prezident Putin je autista, tvrdí sedm let stará studie Pentagonu


Nepřihlášený uživatel

#37397 Re: Re: 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě....

2015-02-06 08:53

#37394: - Re: 6.5.2015 den skutečně bez Zemana na Hradě.... 

 Proč by byl Maxipes Fík vlastně lépší než Miloš Zeman?

-má naprosto jasný nekomunistický původ, nebyl nikdy členem zločinecké politické "strany" spíš organizace KSČ. 

má za sebou mravnou historii, vždy se stavěl za spravedlnost, slušnost, mravnost, kulturu, vzdělanost, chodil do školy, cestoval

-je odvážný, zadržel dokoce sám zločince

- taktéž měl kolem sebe skvělý tým lidí, lidí poctivých, mravných, kulturních a vzdělaných

To jsou důvodu, proč by dokonce i Maxipes Fík, byl lepším v ústavní pozici, než je superdebil Miloš Zeman, neboť ten je sám o sobě nekulturní, nevzdělaný a nemravný, mnohým zločincům dokonce napomáhá a napomáhal a má kolem sebe místo mravného týmu bandu komunisticko - nacistických zločinců. 

Káča

#37398 Re: Re:

2015-02-06 09:13

#37369: Káča - Re:  

 Hele,další pokus o zdiskreditování "Káči"!Myslíte,že budete tentokrát úspěšnější,než při svých předchozích pokusech? Prozradím Vám tajemství,nebudete!A víte proč?Protože antizemanovci jsou lidé inteligentní,myslící,chytří a logicky uvažující a z toho důvodu si nemohou zaměnit"Káču" s "Káčou".Ale to Vy asi jen stěží pochopíte,co?Vy jste jedinec,který se narodil jako hlupák a velmi úspěšně rozvinul své vrozené schopnosti!!! Káča


Nepřihlášený uživatel

#37399 Re: Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a jasně.

2015-02-06 09:15

#37382: - Zeman dokáže být v rámci svého marxismu hodně kreativní - konečně to někdo řekl stručně a jasně.... 

 Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#37400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, p

2015-02-06 09:31

#37336: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přest 

Prozradte mi, komu a na co odpovídáte?

Jinak k té pravdě... ta bolí jen lháře...

o těch zpíval už Jan Werich..

lháři ve fraku, každý jim věří...