MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Hm,tak to si nemyslím.Ale samozřejmě se s Vámi nebudu přít,protože ani jeden z nás to neví.. Můj názor je,že to byl obyčejný kluk,který dal najevo svůj názor. Káča
Re: Už nechci být komunistou
#37169: Arabela - Už nechci být komunistou
Upozorňuji!
Tohle je zase nějaký Havlistický dement, který se za mě vydává!!!
Hra o trůny s nádechem retra. Tak by seriál vypadal v 80. letech
Jak by vypadal seriál Hra o trůny, kdyby byl vysílaný v osmdesátých letech? Fanoušci se rozhodli přepracovat úvodní znělku do lehkého retra. „Obměny“ se dočkala i hudební motiv seriálů. Šumění obrazu navíc připomíná přehrávání špatné kopie na VHS kazetě.
Re: Re: Už nechci být komunistou
#37178: Arabela - Re: Už nechci být komunistou
Co se za mě zase vydáváš ty čůzo nemytá,kurvo antizemanovská dementní!!!!!!!!!!
Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
#37181: Arabela - Re: Re: Už nechci být komunistou
Fuj Arabelo.Jak sproste a nechutne.Stydte se osobo mrzka.
Re: Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
#37182: - Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
Já se nemám za co stydět já mluvim lidově jako pan president.
Re:
taktéž děkuji pánovi který házel na zemana rajče děkuji Za Republiku proti HRADU
Re: Re: Děkujeme odvážnému TOMAŤÁKOVI...
Také se připojuji a děkuji odvážnému TOMATO občanovi za svůj čin.
Máte můj obdiv !!!!!
Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
#37181: Arabela - Re: Re: Už nechci být komunistou
Přestaň se za mě vydávat ty zkurvená děvko!!!
Re:
Drž hubu!!! Doufám, že toho havlistické postížence zavřou až zčerná!!!
Milošek mě pozval na večeři.
Nemá na Hradě co dělat, škodí České republice , paktuje se se soudruhama z východu, což je pro nás nebezpečné.
Měl by být odvolán !!!!!
Re:
.., a co bude dobrého ? Guláš se šesti nebo rajská ?????
Re: Re:
Anebo fašírka (sekaná) z našeho prezidenta, taky by mohla být drštková.
This comment has been removed by the person who wrote it.
|
předvolební kampani. Lhal opakovaně v přímém přenosu, vsadil na nevzdělance, předposrance a debily - a vyšlo mu to. Čecháčkovská lůza vyhrála proti slušným lidem 55:45. Mohlo to být i horší, uvážíme-li, koho všeho česká lůza z našeho území už od husitských válek přes Bílou horu, ČSR, protektorát a komunismus už vyhnala. Myslím, že kdyby se poměr 55:45 měl v budoucnu nějak začít měnit v neprospěch české lůzy, tak lůza v čele s takovými Ovary, jako teď sedí na lumpenhradě, zase nějaké vyhánění slušných lidí nastolí. |
Re:
Na koho jihého než na debily by superdebil vlastně měl vsázet. Katastrofa je, že za jeho lži jej Nejvyšší správní soud nevyřadil z voleb, to je skutečně něco naprosto absurdního.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
#37186: Arabela - Re: Re: Re: Už nechci být komunistou
Co se za mě vydáváš ty zkurvydcero zajebaná!!!!
| This discussion has been closed. |
Děkuji Vám,človíčku,který jste dnes se slovy, "za republiku!",hodil po Zemanovi rajče.Sama bych to nedokázala.V tomhle jsem asi srab.. Házet po komkoliv čímkoliv je sice nevhodné,ale u Zemana to neplatí.On sám pravidla ani základy slušnosti nedodržuje,tak musí počítat s tím,že ani ostatní se k jeho osobě nebudou chovat slušně.. Člověče,máte můj obdiv! Káča