MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
ano...nejlepší ukazatel jsou média vlastněné zloději, kteří tu 25 let kradou a snaží se pana prezidenta zbavit....lepší důkaz, že je pan prezident člověk na správném místě netřeba
Re:
asi už pan Němec cítí, že nebude mít tu podporu co měl dodnes :-)))))
Re: Re: Takovou petici ať již pro či proti Milošovi podepíše jen skutečná ovce, takže ovečky do toho
Pravda je odjakživa odvěká, že ovce býti jen otroky a marné věci dělající, které nikam nevedou.
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
....nebo bych to obrátila. Úroveň, vystupování a slovník tzv.politiků utváří společnost. My si tady nevybereme. Kde nic není , ani čert nebere. Nebo vidíte někde naději ve skutečné osobnosti? Myslím tím i v minulosti. Masarykem to skončilo.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re: Takovou petici ať již pro či proti Milošovi podepíše jen skutečná ovce, takže ovečky do
No potom je Vážený pane možná spíš ovce ten, kdo nic nekoná, protože by konání jeho nejspíš bylo marné...Kam by lidstvo došlo s Vaším přístupem... Nemáme se o čem bavit....Ztráta času...
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
Že nïkdo nepodá petici za to, když ústavní činitel ministr fackuje děti na ulici a jiný coby ministr zahraníčí mluví sprostě a chce posílat zbraně na Ukrajinu( zaplať pánbůh už ne jako ministr)
Ten by natropil větších ostud.
Re: Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
#413: - Re: Re: Re: vulgarita je zástupná
velice správně řečeno ..jiřina
Re:
Souhlasím! A ten Milošův, republice nic nepřinášející životopis by měl někde viset. Do dějepisu se nesmí dostat, leda v přirovnání ke Gottwaldovi.
Lůza
Jsem výtvarnice, mám doktorát, mám ráda pražské kavárny, kam zhusta chodím. Přesto se klidně řadím k LŮZE, CHÁTŘE, ULICI, která je na straně Zemana. Nevolila jsem nikoho,neb kde nic není ani čert nebere. Knížete jako prezidenta si neumím představit...Kdyby Zeman pravicově nesrozumitelně blábolil jako ten druhý stařec, tak naše místní vznešenost by mu freneticky tleskala. Já raději sprostou pravdu, než slizce uhlazenou lež od "politiků", od kterých kritika vulgarizmů a alkoholizmu fakt sedí.
Humbuk přejde a prezident zůstane , tam kde je. Fandit knížeti, tak by mě to štvalo.
Jak je vidět i z médií vyspělích zemí, tak se opět jedná o mezinárodní ostudu. Děkujem pane prezidente. Jediné, co Vás asi potěší, že v Rusku, Číně ani KLDR se o ničem neví.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1506: Jakub - Re: Podporuji pana prezidenta
Proč Vy všichni, kteří podporujete "pana prezidenta", lezete na tyto stránky, jděte, prosím, na stránky, které ho podporují. Jinak to na mě pouze působí pouze dojmem, že nemáte co dělat nebo chcete provokovat....
| This discussion has been closed. |