MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
naopak, je to konečně po 25 letech zlodějen závan čerstvého vzduchu ...proto ty útoky na něj, zlodějům se to nelíbí...
Plně se ztotožňuji se zněním petice!
Elektronická forma není tak účinná a mam obavy ze se nepodaří sehnat tolik podpisů.
Necháte se vodit za nos!
Hovory z Lán,MILOŠ ZEMAN!!!!
"Pokud Český rozhlas není tak servilní, že by neměl odvahu to udělat, pusťte někdy, neříkám nutně teď, tuhle písničku vašim posluchačům".
Mimochodem, písnička Karla Kryla je všeho všude souhrnem běžných představ obyčejného člověka o výsledcích porevolučních reforem. Podle mě nevyžaduje žádnou odvahu, aby se odvysílala, jenom zaplacení autorských práv. Vysílaly se i mnohem ostřejší věci. Posuďte sami, jsou tu první čtyři řádky.
"Demokracie rozkvétá byť s kosmetickou vadou
Ti, kteří kradli po léta, dnes dvojnásobně kradou
Ti, kdo nás léta týrali, nás vyhazují z práce
A z těch kdo pravdu zpívali, dnes nadělali zrádce".
Jsem zvědav na míru servilnosti a odvahy veřejnoprávních institucí, a proto mám na čtenáře prosbičku. Pokud uslyšíte toto dílo ve vysílání Českého rozhlasu, dejte prosím vědět, aspoň v komentáři.
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#106: - Re: Podporuji pana prezidenta
di do prdele, šmejde
Re: Necháte se vodit za nos!
a překabátění komouši by chtěli svrhnout prezidenta v demokratických volbách zvoleného :-)))
Re:
naši demokracii,no ty jsi neskutečná dylina!pakárno dohldej si co je demokracie ty blbko!
Re: Re:
..... tak to jste se krásně "odkopal/a": "Kdo se mnou nesouhlasí je zloděj". Přesně v intencích myšlenkových pochodů našeho "pana prezidenta".
Re: Re:
to bude zloděj Kalousek co si hraje na Zuzanku :-))))
Prezidentem ČR je arogantní narcis. Jsme zoufalý národ.
Takovou petici ať již pro či proti Milošovi podepíše jen skutečná ovce, takže ovečky do toho ...!
...a půl máte hotovo. Když mozek má poruchu, pozor, trpí tím celé tělo. No není to snadné být ovečkou, ale máte štěstí v tom, že porážku si ani neuvědomujete. Předem odsouzeno k zániku, úděl ovcí je krutý.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
#3223: - Re: Re: lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
pro tebe sprasky, pro mě ne....volby :-)))