MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#3155: hmhm - Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Souhlasím..
Nějak se úplně zapomnělo na tu Janinku, kterou se nechal doprovázet do společnosti a kterou si sponzoroval..
Předpokládám, že ke svým tvrzením máte málo informací. Komu je vděčný za to, že je prezidentem? Kdo mu platil prezidentskou kampaň? Je vydírán? Slučuje se několik litrů alkoholu denně s duševním, emocionálním a fyzickým zdravím člověka?
Vždy byl proruský. Už v době komunismu náš dědeček tvrdil, že nebezpečí pochází z východu. Všimla jste si, že Rusové mají jinou mentalitu?
Prezident není jenom nebezpečím pro naši demokracii a bezpečnost, ale ohrožuje naši planetu jako celek.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#3179: - Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
co je ti do soukromí pana prezidenta...ty woe, tady je to samej komouš co se sere druhým do soukromí
Re:
"ale ohrožuje naši planetu jako celek".....že ty jsi zase nevzala prášky :-)))))))))))
Re: Re: Re: Re:
Ano, je to tak. Většině lidí je teď mnohem sympatičtější. Řekl nahlas to, co si většina lidí beztak myslí.
A navíc chtěl , aby nám rozhlas pustil píseň od Karla Kryla.
Jestlipak se jí dočkáme z veřejnoprávního rozhlasu?
Zatím nebyla...
Re: Cesky narod je ubohy..... umi jen remcat, stydim ze za vas..
#3109: Katka - Cesky narod je ubohy..... umi jen remcat, stydim ze za vas..
Předpokládám, že ke svým tvrzením máte málo informací. Komu je vděčný za to, že je prezidentem? Kdo mu platil prezidentskou kampaň? Je vydírán? Slučuje se několik litrů alkoholu denně s duševním, emocionálním a fyzickým zdravím člověka?
Vždy byl proruský. Už v době komunismu náš dědeček tvrdil, že nebezpečí pochází z východu. Všimla jste si, že Rusové mají jinou mentalitu?
Prezident není jenom nebezpečím pro naši demokracii a bezpečnost, ale ohrožuje naši planetu jako celek.
Re: Re: Re: Re: Re:
tak, tak ....jen ať se vykecají, "demokraté"
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#3182: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Schwarzenberg je prezident?
Máš to nějak popletené... :-)
Re: Re: Cesky narod je ubohy..... umi jen remcat, stydim ze za vas..
#3185: Zuzana - Re: Cesky narod je ubohy..... umi jen remcat, stydim ze za vas..
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) tady už ani ty prášky nepomohou
Re:
chtěl by jsi zrušit volby a dosazovat jen toho, který se líbí tobě? :-)))))
Tuto petici může podepsat pouze debil!
Podpora
Podporuji pana prezidenta. Povrchní pokrytci, fašouni a Kalouskovci ať mi vlezou na hrb.
Ožrala
Já jsem naštěstí tu ku...u ožralou nevolil. To je asi jediný co mě v tomto státě těší.
Re:
to nejsou debilové, nýbrž vychcánci, kterým chce pan prezident zatnout tipec, proto tak ryčí .... :-))))
|Není můj president...
Stydím se za tohoto pána,pro mě to není můj prezident. Jarda
| This discussion has been closed. |