MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: Re: Re:
Jaká většina? Napsala jste bohapustou lež. Zeman řekl: Chci být prezidetem většině lidí. Což neznamená, že jim skutečně je. Je prezidentem jen podobné lůze, jakou je on sám. Dzp.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
volby hňupe, volby rozhodují :-)))))
Re:
mně ne, mluv laskavě za sebe, mluvíš jak komoušek :-))))
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
milosh
Výstup jsem si připravoval = nalil jsem se jak konev. Pak jsem lezl po zdi jako pavouk do studia a víc si kurwa pizza nepamatuju.
Podporuji všechny body v této petici a velice za ní děkuji.Je třeba se takovým lidem postavit.Ještě jednou děkuji a držím nám palce Jarda
ostuda národa
lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
Když jsme si ho zvolili, tak bysme si ho měli i odvolat. Je to ostuda a trapné, senilní dědek nám stejně k ničemu nebude, nic jiného nám tím rozhovorem sdělit nechtěl a ještě se směje.
Zahraniční politika ostuda, co plácal v tom rozhlase
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Měl by ses smířit že ho volila většina národa..
Takže měl pravdu.
Je prezidentem většiny .
A nemyslím si, že většina národa je lůza...
Jsou to lidi, kteří pracují. Možná i na Tebe.
Možná za Tebe...
ostuda z hradu
Vyzývám všechny slušné občany.Přijeďte 17. listopadu do Prahy podpořit petici proti Zemanovi. Je to hulvát a opilec. Dělá jen ostudu našemu státu.
Doufám, že se voliči našeho současného "prezidenta" chytnou za nos, i když u velké části z nich to nepředpokládám ....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#3214: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
ti co ho volili by se měli nad sebou vážně zamyslet do jakého vážného problému dostali tento stát
Re: lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
#3212: - lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
a jak si to představuješ.... :-))))) že až se zase novej prezident nebude líbit někomu jinému, tak si udělá petici a odvolá se :-)))) takže budeme mít třeba tři prezidenty do roka? volby kašpárci, říká se tomu demokracie :-)))))
Pane prezidente prosím odstupte, nejste hoden stát v čele našeho státu. Nejsne totiž stádo idiotů.
jelimán je jen pro ostudu
Jako hlava státu máte být slušný a mít trochu noblesy, pane prezidente! A Vy jste obyčejný sprosťák!
Re: Re: lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
#3218: - Re: lidi ho zvolili lidi ho odvolaj
Klaus byl podivnej ale na veřejnosti tyhle sprasky tedy nedělal
| This discussion has been closed. |