MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
This comment has been removed by the author of the petition.
Díky za tuto aktivitu - petici za odstoupení.
Norma chování
President vytváří normu chování:
Dítě si stěžuje na školku: Nase pani kucharka zku... kasicku a ta kun... ucitelka nas to donutila sezrat
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#845: SVESTKA - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Přesně tak, konečně president, který myslí i na lidi. Asi jim vadí, že nekrade. A nejvíc se mi "líbí", jak každý druhý příspěvek je vulgární a přitom do něho buší kvůli "vugaritám".
Můžete podepisovat co chcete a třeba se upsat k smrti, ale je vám to celý úplně k hownu!
Raději si laskavě uvědomte: Od neděle platí, že slova zkurvit, hovno a kunda už nepatří do slovníku sprostých slov, ale mohou se užívat zcela bez okolků, protože je vyslovil před veřejností náš pan prezident. Panu prezidentovi děkujeme za jejich posun v lingvistickém vnímání a všem puritánům přejeme, aby pukli vzteky!
VIVAT MILOŠ ZEMAN!!!
Re: Fandím Zemanovi!
Jako by to psal sám -- ale já nikdy žádným buranům a to tedy dává okázale najevo, fandit nebudu ... Taky nechápu, proč s těmito názory jdeš vlastně na tyto stránky, které evidentně nejsou , ač veřejné, zjevně určeny ani tobě ani tvým soukmenovcům a roztleskávačům buranských radoby vtipných bonmotických sprosťáren. Založ si jinou petici, oslavujícího toho ochmelu a vhodnou pro tebe a tvé příznivce a neotravuj tady.
Re: Norma chování
Vždyť jste směšní!
Poslechl jste si Hovory z Lán nebo jste KONZUMENT "zaručených nezkreslených
informací médií"? :/
Pryč ty hovado!!!
Re: Re:
A prozradíte mi, který má tu "úroveň". Doufám, že tím nemyslíte toho sprostého dědka Boryše. No to by byl gól.
Re: Re: Re: Re: Re:
Ne, ne, já jsem ten parazit havloid. Neberu to ale jako urážku, protože srovnávat Havla se Zemanem je jako srovnávat Trabanta s Mercedesem a vás s inteligentem...:-)))
Re: Re: Na Hrad patří Karel!
#861: Pussy - Re: Na Hrad patří Karel!
přesně tak
Re: Re: Fandím Zemanovi!
#2535: MrMiVe - Re: Fandím Zemanovi!
Tady se nesmí říct co si kdo myslí? Aha, takže to je ta demokracie po Vašem.
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
"já jsem parazit" to stačí, víc nepotřebuji :-))))
Vzpamatujte se a děte dělat něco užitečnýho, pijavice soc. systému!!!
Anebo jinak. Ty, kdož jsi bez viny... Banda pokrytců!!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#2517: Michal - Re: Podporuji pana prezidenta
myslíš Chrchlu, kterého si tam posadili komoušči? :-))))