MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
nadměrné užívání alkoholu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: upřesnění
#2123: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: upřesnění
Taky to řekl Zeman. Jsem rád, že s tím souhlasíš a celou tu dobu jsi tady hrál jen divadýlko.
Mňaauu! Ten buran mě nazval kundou!!! :((

Podepisujte manifestační petici na podporu prezidenta Miloše Zemana:
http://www.petice24.com/podporujeme_prezidenta_zemana
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re:
Dejte si mokrý hadr na hlavu a nohy do lavoru s vodou....nebo studenou sprchu...nejlepší lék na hysterii
Prezident je sice člověk, který má reprezentovat stát, ale je dobré, když je prezident takový, jaký je jeho lid... Takže pokud s ním máte někdo problém, podívejte se na sebe a pak mluvte.
naprosto neuvěřitelné co se dneska děje,, jak čtu zde ty komentáře nekteří lidé ho v tomhle podporují??? prosím!? takže je v pořádku jak se vyjadřoval a jak zesměšnuje celou českou republiku,,, já žasnu, opravdu tito lidé to opravdu nemají v hlavě v pořádku ,
PROČ?
Můžou mi zastánci Zemana vysvětlit, proč se tady označují lidi, kterým již přetekl pohár trpělivosti s (vaším)prezidentem, automaticky za voliče knížete??? Když se podíváte na výsledky 1. kola prezidentských voleb, tak 2 693 923 voličů nevolilo ani Zemana ani Schwarzenberga...
Tak tady alespoň spravedlivě napadejte(tak jak to umí váš vzor) i voliče ostatních prezidentských kandidátů....
Re: Re: Děkuji všem z podpisy a komentáře - národ ještě není ztracen
#2132: - Re: Děkuji všem z podpisy a komentáře - národ ještě není ztracen
To jsem já, Miloš...:-))
Re:
protože si blbá kunda a ještě k tomu totálně vylízáná a popros ve škole, nějakou intelektuální kundu, ať ti vysvětlí pojem a význam slova pussy a v jaké souvislosti se to PŘEDEVŠÍM používá ty idiote co papouškuje sračky o kterých nemá ani páru. http://tinyurl.com/qco6nzd
držte raději pusinku, když vám Klaus nestál za demonstraci či petici
Lidé jako vy, kterým nestálo za demonstraci, když Klaus porušoval či ostentativně nenaplňoval Ústavu ČR, by měli držet nyní pusinku a nehysterčit tady kvůli pár tzv. vulgárním výrazům. Jste jen trapní ve své politické stupiditě.
| This discussion has been closed. |

Re:
#1953: ANTIPRASOR -
Svatá prostoto.....do čeho jsi duši dal....