MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
A Vy co jste podepsali: máte ztrátu paměti? Proč řešíte prezidenta, jsou jiné věci... např. řešit proč pan Tvrdík vytuneloval ČSA... Paroubek záhadný spisovatel jehož díla nikdy nikdo nečetl, dodnes neprokázal jak přišel k nemovitostem za hranicemi a také jak přišel ke svému bohatství.... a to by jsme mohli jmenovat mnoho dalších...
Co se dá dělat
Ani já ho nevolil, ale respektoval zvolení. Nyní je vidět, že opilec, hulvát a lhář z hradu nerespektuje, že je prvním ústavním činitelem. Jeho obraz by měli ve školách odstranit. Naštestí ho volilo 2,7 mil lidí. To není ani polovina voličů. Snad Ti rozumní z jeho voličů cítí stud.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
ANO, a ti co podepisují by se měli stydět a někteří by měli také mluvit slušně.... a spisovně...
Re: Re:
A nebo třeba proč včera popeláři nedostatečně vysypali jednu z popelnic, že?
Re: Re:
Nejsem představitel státu a národa. Moje případné sprosťárny (a nejen vebální) nikoho nezajímají. Ale protože 80% v každém národě je tupý plebs, pak pan Zeman může u těchto občanů bodovat.
This comment has been removed by the author of the petition.
Hmmm.. za necelou hodinu od mého podpisu petice přibylo přes 2000 hlasů.. to má určitou vypovídací hodnotu :D
Můj prezident to není.Já ho nevolila
ŘEŠÍTE NESMYSLY... ŘEŠTE PODSTATNÉ VĚCI
Podívejte se okolo sebe... zloději co si nakradli miliardy jsou v klidu a dělají že se jich to netýká... proč nevoláte po vyšetření kauz Tvrdík a jeho čsa, klaus privatizace, paroubek a jeho spisovatelská činnost (knihu kterou nikdy nikdo neviděl), gross, říman, záhada hromadné ztráty paměti v roce 2006 když se ztatilo z rozpočtu 2 milardy korun...., topolánek, julínek, langerovi kufříky v kotvě, privatizace vodohospodářství atd....
Re:
Před zvolením prohlásil, že chce bude prezidentem pro deset milionů občanů. Odečtěte si laskavě, Miloši Zemane, mne. Můj prezident nejste. Stydím se, že tento národ si vybral tak sebestředného slavomana, lháře, mstivce, opilce.
1. nerespektuje ústavu ČR
2. není nestranný
3. je mstivý
4. všemi opovrhuje
5. dělá ostudu doma, v EU i v zahraničí
6. škodí České republice
7. holduje alkoholu
8. má skandální chování
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Re:
#1765: Voltaire - Re: Re: Re: Re:
:-)