MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Mluví jazykem svých voličů. Chci jeho abdikaci!
Re:
Má mou plnou podporu!!! Do nich pane prezidente :-)
Re:
Já se víc stydím za občany téhle zemičky než za Zemana. Že se tady krade, podvádí a korumpuje je všem jedno. Ale že president řekne KUNDA z toho jste na větvi.
Re: Re:
Pracuji jako kantor na škole zítra ta jeho otrávená podobizna zmizí! .)))))
nejde tu o kundu pane ale to že sympatizuje s čínou kde sou porušovány zasadní principy svobody a také jde o lidi kterými se obklopuje jako je Rusnok který si myslí že obchod je víc než lidská práva ....vzdělejte se trošičku pro boha než plácnete nějakou kravinu.))
Re:
Mohla byste prosím něco hezkého říci o Václavu Havlovi? Prosíííím...
Moc by mě to zajímalo. A myslím, že nejen mě.
Děkuji
Jana
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1194: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
Pokud vám vyhovuje infantilní argumentace typu: "Paní učitelko nejen já, on včera také mluvil sprostě - když on nedostal poznámku, já jí také nesmím dostat".... pak je to s vámi zlé.
Zeman se namá na co vymlouvat - kdyby celý národ mluvil sprostě, on věřejně mluvit sprotě nemůže, protože je prezidentem. To mu při jeho nemalé inteligenci a rzsáhlém vzdělání musí být jasné.
Re: Prezident
v 20ti jsi jeětě moc hloupočká aby jsi to pochopila snad z toho vyrosteš
Tato petice je o Zemanovi, který je momentálně (bohužel) prezidentem a jeho neomaleném, vulgárním a nevychovaném slovníku... nepleťte sem Havla (ten prezidentem už není)
| This discussion has been closed. |
Po Masarykovi a Havlovi takoveho neco, to je ostuda jeste vetsi, nez nasi poslanci...