MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Ale vadilo a leckdo dělal leccos, včetně petic,(nemluvím o všem tom, co vycházelo v médiích, kolik lidí - novinářů i politiků i občanských hnutí mu oponovalo a dělalo co mohlo -- to akorát Vy o tom nic nevíte, protože jste se v tom evidentně neangažoval.
SUNDEJME HO !SUNDEJME HO !SUNDEJME HO !SUNDEJME HO !
Můj není protože jsem ho nevolila.
Martina
Re:
Co jste to napsal za nesmysl? Vy nechcete M. Zemana za prezidenta, já ano a vy prostě máte smůlu. On byl demokraticky zvolen! A takto prostě ta demokracie funfuje, chápete to? A facka od syna Gorbaněvské? A můžete mně tedy sdělit, proč syn (ten druhý) to ocenění převzal? A proč celá rodina přijela do Prahy? Vždyť mohli jen vzkázat, že ocenění nechtějí! To je tak snadné! A ten její ukřivděný kolega-souputník v ČT? Podle mě byl jen trapný. On prostě tu "medajli" nedostal! Hrůza! Vystoupení prezidenta na Rhodu jste četl? Nebo jen papouškujete česká američanůmdoprdelkylezoucí média? A teď pravdu! Nečetl že? A přitom tam vystoupil se zcela realistickým projevem? Jenže - podle vás je potřeba lhát a lhát až se celá euroatlanická civilizace prolže do záhuby. A sledoval jste včera ČT? On tam totiž ředitel Ústavu pro jazyk český (to jistě nebude primitiv) pravil, že název skupiny tak přeložit lze. Lze!! Chápete to? A viděl jste někdy video vystoupení těch "dam"? Pokud ano, tak jistě víte, že použití té verze, tedy něco ve smyslu zdivočelých kočiček, stoprocentě nesedí. Nebo si myslíte, že milé něžné kočičky si nacpou veřejně zmražené kuře do vagíny a nazývají to uměním? A znesvěcení pravoslavného chrámu je podle vás protestem? Děkuji pěkně!... Nechci takového spoluobčana jako jste vy. (Ale bohužel mám ho - svatouška a pokrytce).
Re: Re:
Vy jste ale KRYTIK :) Ale třeba se jednou pravopis naučíte, jen vydržet :)
Re: prase na hrade
#1732: Anonym - prase na hrade
No hele - my jsme ho FAKT nevolili. Odhaduju, že TADY asi málokdo.Ale co nám to bylo platné, že...? To ONI mají, koho chtěli, my ne...
Počet podpisů narůstá, skvělé! Pojďme ale zapřemýšlet a sepsat argumenty pro jeho odstoupení, ze všech úhlů pohledu. Tím, že budeme dokola opakovat, že je vulgární a že nás nereprezentuje, se nedostaneme tak daleko, jak bychom mohli.
Podepsat tenhle kus ničeho???Nikdy ...a proč? Protože když lidi nejsou schopni řešit podstatné věci v tomto státě ať je to hazard nebo korupce,rozkrádání státu a podobné tak nemám důvod řešit tuto nesmyslnou PÍČOVINU....Tady řešíte slova ,ale že je všude korupce a bordel nikdo neřeší...STYDTE SE to si říkáte občané České republiky????hamba všem
Re: Re: Debilové
To je vaše právo, stydět se. A vaše povinnost je respektovat výsledek voleb. Tak jste měli jít k volbám, no, asi vás bylo málo. Můje favorit Zeman rozhodně nebyl, ale mít tam teď toho tragéda Blekotu Pochcoura posledního, to bych se zase styděl já. Za vás. Ale respektoval bych to.
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the author of the petition.