MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
Koho jste si zvolili, toho máte. Bordel ve vládě....
Nenadešel již čas, aby na hradě usedla korunovaná hlava. Nač si tento národ hraje, potřebuje tmelící prvek a symbol.
This comment has been removed by the author of the petition.
Pan Zeman pro mne hlavu státu nepředstavuje,jeho alkoholismus zřejmě již přešel do stavu deliria,je ostudou národa.Jiné řešení než jeho odstoupení není důstojné českého národa a nové volby.
Nechci vepře na Hradě! Děkuji.
Re: k volbám se v Belgii musí?
K volbám se v Belgii musí?
A můžete tam volit i komunistický nebo nacistický zločince? Ne jenom nějakou partičku pionýrů či hitlerjugend, ale opravdu lidi, co ten režim vedli a jsou i zločinci podle zákona?
V Česku je problém, že soudruh president si lítá soukromýma letadlama podnikatelů a neodstoupí. Do práce chodí nadranej jak žok, odmítá si plnit povinnosti a neodstoupí! Takže ikdyby volili všichni, president si neplní povinnosti, kašle na to, účast neúčast. :-(
Re:
Jste ubohý chudák člověče, a to chete někoho krytizovat,,no to jsem se pobavil :o)
Žijeme ve zkurvené době a zkurvení politici dělají v rozporu s vůlí ob(v)čanů zkurvená rozhodnutí a médija (a pošahané internetové skupiny) budou přikazovat aby se lidi vyjadřovali spisovně. Debilita světme vládne.
Re: Re: Re:
Nauč se psát, blbečku. Čárky a taky oddělovat slova. Také nepíšeme se zapnutým capslockem. A kníže je ze zákona (opět TGM) zakázáno používat. Seš prostě trotl, jak jsem již napsal.
| This discussion has been closed. |

Re: Re:
#1920: Josef - Re:
To ale nepopírá, že by vyběhl i s tímhle křupane Emanem, trotle...