MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re:
Asi už jen uspořádat vojenskou přehlídku ruské a čínské armády na Letenské pláni...
Taky se stydím a můj prezident to také není já tohoto člověka nevolil tak at se ted lidi nedivý
Re:
To nechte na organizátorech. Na Vás je se podepsat, nebo nepodepsat.
Re:
1. ANO , RESPEKTUJE
2. JE NESTRANNÝ JEN ZALOŽIL STRANU, KTEROU JIŽ NEVEDE
3. NENÍ MSTIVÍ
4. NEOPOVRHUJE VŠEMI, TO SI MYSLÍ JEN VÁŠ PATRNĚ CHORÝ MOZEK
5. NENÍ PRAVDA, JEN ŘÍKÁ SVÉ NÁZORY A TAKÉ UPOZORŇUJE NA PROBLÉMY O KTERÝCH BY SE NEMLUVILI A ZAMETLI BY SE POD KOBEREC
6. NEŠKODÍ
7. ANO, TY SE NIKDY NENAPIJEŠ? A PROČ TI TO NEVADILO U HAVLA TEN TAKÉ HOLDOVAL ALKOHOLU
8. SKANDÁLNÍ CHOVÁNÍ NEJSOU CITACE , ALE SKANDÁLNÍ JE ŽE LID ŘEŠÍ TAKOVÉ NEPODSTATNÉ VĚCI. PROČ JSTE NEŘEŠILI TOPOLÁNKA? NEBO FACKOVAČKY MEZI RATHEM A MACKEM...???
Kdopak tuhle provokaci financuje?
Re:
nechci chladit svaté nadšení. Šest tisíc petentů použilo stejné IP adresy. Pro hodně chytlavé a méně chápavé-použil jsem množné číslo.
Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
Plně souhlasím a vyjadřuji plnou podporu tomuto názoru. Teď je ale potřeba spravit, co jsme často né vlastní vinou napáchali. A hlavně se nebát veřejně přihlásit k názoru. To vše s úrovní, za kterou se nemusíme stydět. Děkuji.
Re:
TO SI NEMYSLÍM, KDYŽ PODPISY NEJSOU ŘÁDNĚ OVĚŘENY ;-)
Re: Re:
Většina rodin, jako třeba moje, přistupuje z jedné IP adresy, to máte já, manželka, moje matka... Chápete to méně nebo více?
Běžte už všichni do hajzlu!
Konečně Prezident, kterej se nepřetvařuje a mluví od srdce... a pokud někdo začně říkat: "Ale jaký do dává příklad dětem?" Kdyby se o tom tam nemluvili a nefouklo se to, tak to vůůůbec děti nezaznamenaj. A navíc stejně většina dnešních dětí mluví ještě horšími slovy... VZPOMATUJTE SE LIDI!!!
Re: Re:
... Jen pro info je nás doma celkem 6 lidí a z jedné IP adresy jsme podepsali manželka, moji rodič i já (děti nepodepisovali) - nemyslím že je to něso špatného :-)
Re: Běžte už všichni do hajzlu!
| This discussion has been closed. |