MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re:
Chybí Vám argumenty a vzdělání a takový křikloun může být u ustrašených Čecháčků bez vlastní hrdosti, cti, u pokrytců, moralistů nejvyším hrdinou! Je to smutné...
Volil jsem jiného Zemana
Domníval jsem se, že za prezidenta naší země v osobě Miloše Zemana volím zastánce participativní ekonomiky, demokracie, vlastenectví, eurooptimismu, odpůrce ekonomisty Klause a obhájce odkazu Tomáše G. Masaryka. Po volbě jsem s hrůzou zjistil, že jsem zvolil Klausova a Putinova kumpána, lháře, šiřitele kremelské propagandy, mocichtivého, mstivého, zákeřného a nezodpovědného opilce a křupana - ukázalo se, že Zemanova skutečná tvář přesně odpovídá obrazu, který o něm vykreslil novinář Jan Urban, člověk, který měl kdysi k Zemanovi blízko a spolupracoval s ním. Omlouvám se panu Urbanovi, že jsem mu nevěřil, a za svou volbu se dodatečně stydím. Tímto požaduji Zemanovo odvolání.
Re:
Ty jsi ubožák. Tím, že se nazveš inteligentem ze sebe inteligenta neuděláš. Ikdyž spoustu lidí téhle myšlence věří a je vidět, že se svou základní školou a pohledem na svět nejsi sám
Re: Re: Re: Re:
#1704: MUDr. Marek Rošetský - Re: Re: Re:
Přesná definice voliče Zemana, díky, lépe bych to nenapsal.
Re:
Podívejte se jak dnes mluví děti ve školách, herci, právníci, lékaři. To vše se naučili od Zemana? Ta společnost je v morální bídě, díky prohlilému, vychytralému kapitalismu, který poctivé, pracovité občany žene nejen do materiální, ale i morální bídy... Na práh další světové války. Kapitalismus - výroba - válka... :-(
zbláznili jste se?
V žádném případě petici nepodepíšu. Vzpomeňte si na výroky pana Topolánka: kunda, prdel, svině, hajzl...jste jednička (ukázal fakáče).... a to jmenuji jen jednoho... !!! proč jste nesepisovali petice? A nebo otevřete oči a podívejte se na to multikulti okolo...Nehledě na to, že Macek dal Rathovi pár facek v přímém přenosu.... Paroubek a jeho projevy a nebo také jiní experti..... Dále urážky od pana Ratha směrem do parlamentu: ferda mravenec, alkoholík a chlastometr apod... Kalousek... fackování voličů, hrubé urážky... a nebo také pan Babiš nechal bít své voliče při dotazu: jak přišel k majetkům... atd...
Re: Re:
Že děti získávají základ v rodině je patrné z celé naší společnosti, všude samé socky v tričkách a nazouvácích, kostkované flanelové košile ala prezident na nedělní promenádě po Václaváku, nemakačenka a natažené ruce na sociální dávky. To je obrázek Česka. Díky bohu, že nejsem vlastenec a svoje děti posílám na studia do světa. Už teď mi děkují, protože vidí ten rozdíl ... a nevrátí se. Díky bohu.
mirek vrla
Re:
Jak dramatické. Jen pro kontrolu, vy jste spal? A kolik let..?
Také si myslím
Také si myslím rozpad osobnosti, duševní porucha je to otřesné a zrovna byl den Památky zesnulých o to je to horší.
Re: zbláznili jste se?
Přesně tak ...když pan Topolánek pravil nebo Macek fackoval lidi se u tv bavily a ted se pohoršujou???Kde to jsme ???
| This discussion has been closed. |