MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
A vy si myslíte že odstoupí ,a vzdal se tak lukrativního místa kde si muže dovolit co chce:měl by na to přijít sám a veřejně se všm občanúm ČR se omluvit a pak rezignovat a už se v politice neukazovat .
Re: Re: Re: Re:
A co tu plácáte o celosvětovým spiknutí. To pouze česká mediální žumpa nemůže rozchodit, že lidé nevolili podle jejich představ a denně nám servírují poplopavdy a vrtí psem. Nebo se Vám snad zdá, že jsou média vůči Zemanovi spravdlivá a obektivní?
Re:
#1674: MUDr. marek Rošetský - Re: Re: Re: Re:
Zbytečná snaha :-)
Re:
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
V tom případě si myslím, že tady nemáš co dělat...
Zdravím těch několik málo procent české inteligence ... zdravím tedy ty, co se neopíjí v upocených tričkách či károvaných košilích ala Zeman denně v hospodách, nebo natahují ruce po dávkách.
Zdravím ty, kteří nechtějí dál žít v morálním a společenském marasmu v diktátu manipulace a narcismu.
Zdravím ty, kterým záleží na dalším životě jejich dětí.
Zdravím ty, kteří si chtějí ještě sami sebe vážit.
Nastal čas, je třeba se probudit.
Re:
Havel přeci hulil a chlastal také, né? Vždyť takhle, po putikách přeci vzniklo pokojné předání moci Komunistů, pseudo komunistů, ne? Koho budete volit? Komunisty. No to je jasné, ale z které strany? :-D
Re: Re: Re: Re: Re:
#1674: MUDr. marek Rošetský - Re: Re: Re: Re:
Upřesňuji: Miloš Zeman je právoplatným prezidentem pro všechny co mají IQ pod 40!
Pořád přemýšlím, kdo ho vlastně volil. S kým se bavím ten na něj nadává. Doufám, že ti co ho volili se teď bijou do hlavy. Jak mám svým dětem vysvětlit, že se mají chovat slušně, když člověk, který jim visí ve třídě a ŘÍKÁ si prezident se chová jako HULVÁT. Už je mi z něj zle. "Mi jsme na hradě, tak mi si můžem dělat co chcem."
Památka zesnulých
Je mi líto, že takovéto vulgarismy říkal zrovna v den Památky zesnulých. Vhodnější by bylo v této dušičkové atmosféře zmínit odkaz a památku T.G.Masaryka a pana presidenta Havla... Je mi trapně za něj.
Je nepřijatelné, aby prezident hovořil v rozhovorech pro Český lid jako nevychovaný adolescent. Jako hlava státu by měl dodržovat veškerá pravidla a to ne jenom ve své mluvě, ale i činnostech které jsou spojeny s jeho funkcí. Dodržování etikety by mělo být pro presidenta tou nejjednodušší činností která je pro takovýto post stěžejní.
Re:
to vaše probuzení stálo po devadesátem republiku ekonomiku. Nobleso navoněná
Re: Re: A co jste čekali, když jste zvolili komunistickou špínu?
#1561: - Re: A co jste čekali, když jste zvolili komunistickou špínu?
Vy jste úplně mimo mísu, nácku, když vám vadí ANTIKOMUNISMUS. ANTINACISMUS vám taky vadí?
To není demokracie, volit hnědý nebo rudý zločince.
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#1653: MUDr. Marek Rošetský - Re:
Myslím že jste úplně popletený pane Rošetský