MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#338: - Re: Podporuji pana prezidenta
A co tvá úroveň? Je stejná jako u ostatních se Zemanem v čele. Káráš a sám tady urážíš.
:-D :-D :-D trapnější petici jsem neviděla, jde vidět že spousta lidí se zřejmě nudí a neví co s časem, tak tady tvoří podobné petice, napřed by si měl každý zamést před svým prahem a pak tady něco řešit a vypisovat
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#1211: - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
souhlasim. Jak rekl pan profesor Kraus, to nebezpeci neni v jednom slove, ale v posunu vnimani urcitych hranic.
Re: Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#1301: - Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Já jsem se volby prezidenta zúčastnila, ale samozřejmě jsem volila noblesu a inteligenci druhého kandidáta. Tohoto chudáka z Vysočiny volili jen hospodští povaleči nebo lidé s nízkou inteligencí, kteří nemohli dohlédnout za roh. Pak by totiž věděli, co bude tento samolibý mstitel vyvádět.
Re:
Se tu rozčilujete nad slovem jenž běžně v angličtině používáte a nijak vás to nepohoršuje.Prezident jej přeložil a vy moralisti,kteří si nevidíte ani na špičku vašich rypáků se můžete p...t. Celá tato petice je k smíchu.Těším se na pár uřvaných pražáků vyřvávajících na václaváku :D Jo a pokud jde o to slovíčko v souvislosti se služebním zákonem,tak ano bylo ostré,nicméně pravdivé.Raději Zeman který se nepo...e před amíkama a němčourama než úlisný šišla,který tu hlavu z německé ř..i ještě nevytáhnul
Zeman je pořád lepší prezident než byl Havel, který umožnil rozkradení této země, a než byl Klaus, který zloděje amnestoval.
nejen prezident
Chce to změnu a nejen v osobě prezidenta!
Na Islandu to v r. 2008 provedli, bohužel se o tom veřejně nesmělo informovat, ale dokud zatím máme ještě internet bez cenzury, stačí zadat ve vyhledávači: "islandská revoluce" a budete hodně překvapeni!
Strašné, strašné a ještě horší! Strašně se stydim za nej i za všechny, kteří mu dali hlas!
Čtvrt století po tom, co jsme jako studenti na VŠ prožívali euforii z toho, že špatný časy jsou pryč, jsou morální vzory a hodnoty jsou a nám vládne hňup a vypitý hulvát.
I když právě on je asi pravým obrazem té části národa, která ho volila, a které se po těch starých časech i stýská....
Nevolila jsem ho, ale po volbách doufala, že to nějak půjde. NEJDE TO!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#1279: - Re: Re: Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
Zajímalo by mne kolik občanů, co podepsali tuto petici, se zúčastnilo prezidenských voleb? :-D Páč klikat doma u pc, nebo nedej Bože v práci umí každý :-))