MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Podporuji pana prezidenta
#8: Občan - Podporuji pana prezidenta
NAvrhuji opakovat volby tak dlouho, dokud nezvítězí Kalousek nebo Švrcenegr, nebo obdobný mladý nevulgární politik
Re: Re: Re:
".. nevybýravím způsobem, ... tenhle stát jde do sraček už od vlády Klause... ...moje znalost se od dob kdy sem opustil střední školu, to jest tři roky,..."
Opustil-li jste opravdu střední školu před třemi roky, o čemž pochybuji (zastaralý výraz "jest"), měl jste zřejmě ne moc dobrou kantorku jazyka mateřského.
Pane prezidente,
stydím se za vás a mám velký strach co nám ještě předvedete. Opojen mocí děláte v celém světě velikou ostudu naší republice.
Re: nagativismus
Pane Zdeňku, ani Vy jste si neudělal čas, abyste si přečetl text petice, ke které se tak horoucně vyjadřujete. Ta petice není o hovorech z Lán. Ta je o prezidentovi České republiky a o tom, jak zastává úřad. Váš názor Vám neberu, k petici jsem se vyjádřil, protože prezident nevykonává úřad jak slíbil na ústavu. Osobně se za něho stydím. Pavel
co nějaká sebereflexe
Vážení,
Nadáváte na Prezidenta že se choval jak hulvát, chcete jeho odstoupení, ale podívejte se co vytváříte vy zde v diskuzi pokud se ho někdo zastane. Chováte se 1000x hůř než on. Vyhrožujete dotyčnému násilím a smrtí, hrubě ho urážíte a to jenom proto, protože řekl svůj názor. To je demokratické a morální ?
Re: nagativismus
Máte pravdu, o ničem pozitivním opravdu nevím.
stydím se za našeho prezidenta!!!!!!!!!
Psát něco k takovému člověku a jeho stylu prezidentování je zbytečné!!!
Psaní asi nepomůže !!
Ať odstoupí!!!
Ať hned rezignuje
Je ostuda, jakého člověka máme v čele našeho státu.
Myslím si, pokud nemá hroší kůži, že převezme za svoje výroky a
celkovou reprezentaci naší vlasti odpovědnost a odstoupí.
Pryč se Zemanem !! Ostudy bylo už dost, divím se, že jemu samotnému to není trapné! Měl by se stydět a dobrovolně odstoupit !!
"Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.".
Zkuste si to každý přečíst a zapřemýšlet.
Já mám jasno, slib je porušován. Podepisuji
| This discussion has been closed. |