Americkou armádu na našem území nechceme!
Re:
AT SI AMICI ZUSTANOU DOMA MY TU TRETI SVETOVOU VALKU NECHCEM. TADY JE . Evropa a ta se dovede o sebe postarat nepotrebujem tady agresivniho rozpoutavace valek jako to delaji všude Americky žoldaci.Kdyby Americani na Ukrajine nepodporovaly fašisticky system a Ukrajina se dohodla v Referendu nebo se rozdelila jako my ze Slovakama tak tam nemohlo dojit ke konfliktu.#2: -
Re: Re: Re: Re: odpověď
#340: ahoj - Re: Re: Re: odpověď
Zajímal by mě motiv hrozby od RF vůči EU. RF má 2 základny, USA 750 a postupně obklopují RF, ale to nemusím opakovat, jistě tyhle počty znáte. Myslíte, že RF potřebuje nerostné suroviny? Představitelé USA jasně vyjádřili požadavek t. zv. svobodného přístupu k nerostnému bohatství RF. Vojáci z RF na Ukrajině byli, taktéž vojáci ze zemí NATO, ale v obou případech to nebyli invazní jednotky, to vám je také určitě známo. Jsem přesvědčen, že vyřešením Ukrajiny nastane klid t. zn. neutralita, federalizace a "odfašizování". Krym historicky patří RF, země EU i USA již tento fakt uznávají. Tak by mě zajímalo jaký důvod by vedl RF k útoku na zbytek EVROPY.
Já tady armádu provinivší se na lidu Vietnamu nechci. Za chvíli by nás hnali jako před mnoha lety tu nahou křehkou dívenku Vo Thi Lien, kterou předtím pocákali v My Lai hořícím napalmem viz zde http://saynolpg.blogspot.cz/2011/01/vietnam-war.html Já tady takový americký lidský odpad opravdu nechci a přísahám, pokud k tomu dojde nebudu zabíjet jejich vojáky, ale budu je lovit puškou uspávačkou, abych jim uřízl uši a pak je nosil usušené jako přívěsek na krku. Stejně jak to dělali oni ve Vietnamu Vietcongům, které nazývaly Gooks... HOWGH. Váš Ing. Josef Knap, který před chvilkou podepsal petici...
Re: Čech
Dovolím si parafrázovat: PROBUĎTE SE ... Určitě lze zabránit globálnímu konfliktu. Jen je nutno zabránit USA v jeho velkoimperialistickém počínání, prosadit spolupráci vyspělých zemí a pomoci t. zv. rozvojovým státům.
Re:
Americká vojska na našem území nechci!
Pana prezidenta plne podporuji. Pražské Kavárny, nechť se vzteky potrhají.
Každá svině v četně te herecké ludry
co tady zve okupanty by měla byt zavřená na doživotí i s celou jaji rodinou za vlastizradu,at posilaj umirat za americké kurvy a jejich dluhy sve vykurvené parchanty!!omlouvám se,ale slušně ty zmrdy nenazvu!
Re: Re:
obávám se že ty české shrbené politické kurvy to dobře vědi,ale maji slibeno že odtáhnou do usa v případě konfliktu i se svými parchanty
Patříme k Euroamerickému kulturnímu prostředí !!!
Ano pro přítomnost USA na našem území, alespoň se tak nedostaneme pod východní hordy !!!
| This discussion has been closed. |